<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Turkoise Draak


Auraspray Turkoise Draak


Voel je minder snel aangevallen of afgewezen.De Turquoise Draak zegt; Sta in je eigen kracht en heb geen behoefte om bevestigd te worden door anderen, je bent goed zoals je bent!

Ingrediënten van deze helende geur: Wierook, Vetiver, Roos, Niaouli, Litsea, Dragon, Bijvoet, Kamille, Ylang Ylang.

Turquoise draak is een zeer wijze draak. Deze energie maakt dat je minder de behoefte voelt om erkenning van buitenaf te verkrijgen en om jezelf te zien i.p.v. voortdurend door anderen bevestigd te willen worden.
Deze draak laat je ervaren dat jij alles bent wat je nodig hebt en dat anderen alles mogen zijn wat zij op dat moment leven. Je zult je minder snel aangevallen of afgewezen voelen enkel doordat je hetgeen anderen naar jou richten niet meer naar je toetrekt.
Deze energie helpt je om gecenterd te zijn en te spreken vanuit je wezen.
Trauma's die te maken hebben met jezelf niet durven te laten zien, te spreken in het openbaar, je kwetsbaar opstellen, angst voor afwijzing en verlies/verlating worden door turquoise draak getransformeerd.
Deze draak helpt je om op geheel rustige wijze de ruimte in te nemen die jij nodig hebt.
Energie van geduld en liefde voor jezelf wordt door deze draak ondersteunt.
Turquoise draak helpt je om je vanuit je eigen wezen en de verbindingen met de kosmos en aarde te vullen en voeden.
Deze draak maakt je bewust van je eigen meesterschap, en richt jouw aandacht op je eigen wijsheid i.p.v. dat je je aandacht en vertrouwen elders richt/zoekt.
De energie van deze draak helpt je om fysiek meer in je lichaam te komen, door je lichaam liefdevol te aanvaarden en te ervaren dat in jou alles huist wat je nodig hebt.
Hierdoor kunnen fysieke blokkades makkelijker oplossen.
Turquoise draak scherpt de zintuigen aan en herstelt de oorspronkelijke blauwdruk van lichaamscellen door ze te voeden vanuit de erkenning van compleetheid.
Turquoise draak heeft zich verbonden met de energie van Aquamarijn.
Aquamarijn moedigt aan om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, om dus zelf te voorzien in hetgeen je nodig hebt. Het helpt gecentreerd te zijn door van buiten komende gedachten te verwijderen. Heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie. Aquamarijn verlicht angsten en geeft inzicht in onderliggende emoties.


Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence. 

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, 
je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. 
Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. 
€ 14.95

Aantal