<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Seksueel Trauma


Auraspray Seksueel Trauma


Als het leven moeizaam gaat door een opgelopen trauma .Als het leven moeizaam gaat door een opgelopen trauma op het tweede chakra.

Ingredënten van deze helende geur: Roze Carneool, Mandarijn, Frangipani, Jasmijn, Neroli, Honing, Anijs, Ylang, Citroenmunt.

Existentie betekend ZIJN... door opgelopen trauma's kan je werkelijke wezen niet meer in volle wasdom in het lichaam aanwezig zijn waardoor het leven niet optimaal kan worden beleefd.
Tijdens diverse manieren van het geven van therapie of healing kan dit probleem boven water komen. Door gebruik te maken van de energie van de helende compositie essences kun je op een makkelijke manier de energetische blokkade transformeren. ( soms gebeurt het door alleen maar door het flesjes tegen de blokkade aan te houden).
Door de hoge trilling en het gemak waarmee blokkades worden aangepakt is het wel raadzaam om daar op verdacht te zijn. De spray kan dus heel veel losmaken en een nawerking hebben die niet altijd even plezierig is. Het geven van deze informatie is voor de cliënt prettig zodat deze bijwerking niet onverwacht is.

SEKSUEEL TRAUMA:
Vooral bij vrouwen is er een trauma ontstaan op dit vlak. Je hoeft niet meteen te denken aan ernstige misdrijven maar je kunt het ook zoeken in alle gebeurtenissen waar het onderlichaam trauma heeft opgelopen.

Je kunt denken aan:
Ziekte in deze streek
Moeilijke en traumatisch geboorte van kinderen
Dood geboorte
Of geen kinderen kunnen krijgen.
Natuurlijk ook seksuele intimidatie
En er zal nog veel meer te bedenken zijn.

De Groene Linde: "In mijn praktijk merk ik dat ik veel blokkades kan laten oplossen met deze spray. Soms is het voor de buik of onderrug houden van een flesje al voldoende!"


€ 14.95

Aantal