<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Pluto


Auraspray Pluto


Staat voor diepe veranderingen.Ingrediënten: Teunisbloem olie, Kamfer, Eucalyptus, Sinaasappel, Mirre, Wierook en Duizendblad
Bevat de kristal: Quantum Quatro
Behandeld met stemvork: Pluto 140,25
Bekrachtigen: Diepe veranderingen

Pluto is confronterend, onontkoombaar en machtig. Pluto kan dwingend zijn, als je niet mee gaat met de transformatie die hij wil. Werk je mee? Dan is hij de meest krachtige partner die je je kunt wensen. Pluto staat voor de kracht van de diepste verandering (transformatie), de rijkdom der diepten en de oerkrachten die alle morele waarden transformeren. Pluto-ervaringen hebben altijd met macht en onmacht, met afhankelijkheid en psychische verstrikkingen te maken. 

Pluto is een kracht en manifesteert zich als een drang en een angst. Het is een drang omdat de kracht zijn vorm moet vinden en Pluto is een angst omdat de consequenties van de drang te groot zijn om onder ogen te zien. De Plutonische kracht is 'to big to handle'. Een irrationele zielenangst die je ervaart als je omgeving het kosmische principe niet begrijpt. Het irrationele komt aan het licht als je de vraag stelt: Waar ben je eigenlijk zo bang voor? De angsten van Pluto zijn niet te verwoorden of te verklaren.

Pluto is een onzichtbare kracht die de mens ertoe aanzet om nare situaties uit vorige levens weer op te zoeken. De kosmische bedoeling is om daar tijdens het kraken van Pluto uit te breken. Door weer in een zo'n situatie terecht te komen leert de ziel om het dit keer wel goed te doen. Dan hoef je in volgende levens niet meer zo bang te zijn omdat je dat soort situaties hebt leren hanteren.
€ 14.95

Aantal