Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Draken Healing

<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Paarse (Violette)


Auraspray Paarse (Violette)


Jezelf te vergeven van schuld en zelfvernietiging los laten.De Paars (Violette) draak zegt; Laat alle gevoelens van schuld en zelfvernietigen los en ga liefdevol met jezelf om.
Helpt je om jezelf te vergeven, om gevoelens van schuld en zelfvernietiging los te laten.

Ingrediënten van deze helende geur: Ylang Ylang, Sandelhout Oost, Petitgrain, Mandarijn, Ravensera, Citroen, Hysop.

De energie van de paars/violette draak helpt je om jezelf te vergeven, vergeven voor alle energie van destructie en ontkrachting waarmee je je bewust en onbewust hebt verbonden.
Deze draak helpt je om liefdevol met jezelf om te gaan, om gevoelens van schuld en zelfvernietiging los te laten.
Haar liefdevolle energie van mededogen en compassie versterken deze energie in je wezen, zodat je niet alleen jezelf maar ook anderen kunt vergeven.
Het verlangen van eenheid en gelijkheid dat onder de pijn van destructie en ontkrachting aanwezig is wordt naar de oppervlakte gebracht.
Haar taak en kracht is dat ze je wijst op de eenheid die in alles aanwezig is, zij helpt je om je aandacht gericht te houden op hetgeen jij en de ander werkelijk bent, namelijk onvoorwaardelijk liefdevol bewustzijn.
Paars/violette draak helpt je om je hart geopend te houden wanneer je je gekwetst en teleurgesteld voelt, ze tracht je te laten zien dat hetgeen in de ander aanwezig is ook in jou aanwezig is, oftewel de ander en jij zijn een er bestaat geen ander. Deze draak heeft zich verbonden met de energie van Amethist.
Amethist zet energie om in liefde, het verdrijft energie van angst, woede en bezorgdheid. Het helpt om droefheid en leed te verlichten en zo om verlies en teleurstellingen te verwerken. De energie van amethist bevordert de liefde voor het goddelijke, het geeft inzicht in de ware aard van het goddelijke.

€ 14.95

Aantal