<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Groene Draak


Auraspray Groene Draak


Ondanks pijn je hart open te houden.De Groene Draak zegt; Open je hart en verbind het met het hart van Moeder aarde, haar levenskracht maakt persoonlijke groei mogelijk!

Ingrediënten: Spike Lavendel, Patchouli, Angelica, Kummel, Melisse, Wierook.

De energie van de groene draak helpt om het hart te openen en verbind de energie van het hart met het hart van moeder aarde. Groene draak helpt je om vrede te hebben met de kracht van de aarde, met de levenskracht die groei mogelijk maakt maar ook de kracht van vernietiging in zich draagt.
De meeste mensen dragen op hart niveau sterke verwondingen met zich mee die te maken hebben met de vernietigende kant van de aarde energie.
Veel seksuele ontkrachting en verkrachting van de vrouwelijke energie heeft diepe verwondingen in de onderbuik en het hart achtergelaten.
De tijd van macht en onderdrukking is plaats aan het maken voor die van kracht en samenwerking, voorwaarde is dat een ieder zijn bewustzijn verruimd en zich op hart niveau weer opent en verbindt met het hart van de aarde.
Moeder aarde is daar om ons te voeden en te leiden.
Groene draak helpt je om weer op haar te vertrouwen en om je weer veilig te voelen met de kracht van de aarde en je innerlijke groei mogelijk te maken. Groene draak helpt je om ondanks je pijn je hart open te houden en helpt je in het transformeren van je hartenpijn. Ze helpt je om je vrouwelijke sexuele energie weer te verbinden met je hart.
Groene draak heeft zich verbonden met de energie van Malachiet.
Malachiet ondersteunt het openen van het hart door vervuilde, zware energiën op te nemen, heeft de kracht om aarde energie te genezen.
Malachiet geneest verwondingen die te maken hebben met schending van de vrouwelijke energie.
Het opent het hart voor onvoorwaardelijke liefde.
€ 14.95

Aantal