Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Draken Healing

Volgende >>


Auraspray Gele Draak


Auraspray Gele Draak


Humor en relativeringsvermogen.Ingrediënten van deze geurfrequentie: Zilverspar, Tea Tree, Steranijs, Tuberoos, Parasol den, Wortelzaad, Kummel, Lavendel, Bloedsinaasappel, Kamfer, Roos.

De Gele Draak zegt: "Maak contact met je lichtvoetige kant en sta spontaan als een kind in het leven!"

Gele draak heeft een speelse energie en brengt je in contact met je lichtvoetige kant, met je humor en je relativeringsvermogen.
Doordat deze energie je in contact brengt met je innerlijke spontane kind zul je je snel verlicht voelen en ontdaan van zware lasten en zorgen.
Deze draak brengt je in contact met het gevoel van overvloed, er is genoeg, jij bent genoeg, je mag helemaal zijn wie je bent.
Gele draak heeft een zeer vriendelijk voorkomen en is gericht op gemeenschappelijkheid, bevordert het aangaan van contacten, het delen in je rijkdom op alle vlakken en het aangaan van samenwerkingsverbanden.
In de periode die we zijn ingeslagen gaat het om het bundelen van krachten, de periode van op eigen houtje het wiel uitvinden en vanuit macht en angst alleen blijven varen verdwijnt.
Gele draak brengt je in contact met de energie van vrijmoedigheid en vrijgevigheid, laat je ervaren dat zodra je geeft je meteen ontvangt.
En dat het er dus niet om gaat of de ander jou hierin beantwoordt maar dat je geeft omdat jij overvloed bent, jij bent alles, jij bent liefde, zodoende kun je vanuit overvloed alleen maar delen. Hetgeen je vanuit zuiverheid deelt zal binnenkomen en zich vermenigvuldigen ook al is het effect van jouw overvloed op de buitenwereld lang niet altijd zichtbaar. Gele draak zet aan tot verzoening en broederschap. Ze brengt mensen bijeen en brengt de oude wijsheden betreffende bundeling van krachten vanuit gemeenschappelijke tradities en volkeren in het bewustzijn omhoog.
Gele draak is energie van plezier en vreugde. En vreugde en plezier werken aanstekelijk en verbindend.
Gele draak heeft zich verbonden met de energie van Citrien.
Citrien is de steen van overvloed. En leert je hoe je rijkdom, succes en goede dingen kunt aantrekken. Citrien heeft een opgewekte energie en stimuleert delen in wat je hebt, en heeft de kracht vreugde te schenken.

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence. 

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, 
je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. 
Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. € 14.95

Aantal