Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Helende Composities

<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Eigenliefde


Auraspray Eigenliefde


Hou van jezelf en laat liefde weer stromen.Eigenliefde de sleutel naar zelfverwezelijking. 

Ingrediënten: Rozenkwarts, Rozenhout, Lavendel, Honing, Bergamot, Patchouli, Chempaka, Roos.

Hou van jezelf!

Als je geen eigenliefde meer hebt kun je ook niet geven aan je medemens. Door gebrek aan eigenliefde ben je kwetsbaar en ben je geneigd dit gevoel bij een ander te gaan zoeken. Je komt dan vaak bedrogen uit. Dit gevoel is iets wat niemand anders je kan geven dan jijzelf. Ook zal je manifestatie in de materiële wereld niet voldoen aan je wensen. Vraag jezelf af, gun ik mezelf het geluk in wat voor een vorm dan ook? Dit kan niet zonder eigenliefde.
Een handige hulpmiddel is deze geurfrequenties voor de spiegel te gebruiken. Kijk je zelf daarna diep in de ogen en zeg tegen jezelf "IK HOU VAN JE, JE BENT GOED ZOALS JE BENT!" Let ook op de dialogen die je in je hoofd hebt, wat zeg je dan tegen jezelf? En vraag je dan af of je dit ook tegen je beste vriend(in) zou zeggen. Waarschijnlijk zou je het niet in je hoofd halen. Dus doe je zelf een plezier.

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence. 

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, 
je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. 
Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. 
€ 14.95

Aantal