<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Eenhoorn bewustzijn


Auraspray Eenhoorn bewustzijn


Verspreiden van licht op aarde.Eenhoornbewustzijn, vooral kinderen van deze tijd hebben behoefte aan deze geurfrequentie, zij verspreiden het licht op aarde.

De Groene Linde: "De eenhoorn is een geurfrequentie die ik in opdracht van een klant hebt gemaakt. Dit is de tekst die zij mij gaf om mee te werken. Bedankt Corrie voor de inspiratie en voor het gebruik van je tekst."

Ingrediënten van deze helende geur: Den, Rozemarijn, Bergamot, Patchouli, Dille, Petitgrain.

De betekenis vanuit de Eenhoorn:
Heling van de aarde met Licht: ook vanuit onszelf.

Het licht is geïntegreerd in alles en iedereen.
Ontmoet elkaar in Liefde en Licht was de boodschap van moeder en kind.

De Eenhoorns zij de Engelen van Atlantis en hoe vaker wij ons met hen verbinden, des te meer Licht komt er op de Aarde en worden wij steeds krachtiger. We worden niet geboren met Eenhoorn energie. Deze komt in ons en trekt zich terug en komt terug als we ons verbinden met de Eenhoorn.
Hoe vaker die verbinding plaats vindt, des te meer Eenhoorn energie. 
De energie van de Eenhoorn is vrouwelijk en het is de bedoeling dat de energie terugkeert op de aarde. Dit in tegenstelling tot de ratio, die teveel overheerst. 

De Eenhoorns brengen de vrouwelijke energie terug; de intuïtie, de liefde, de warmte etc.

D¡t is de reden, dat ik je vraag om een spray met de energie van de Eenhoorn te creëren, zodat zoveel mogelijk mensen zich er in deze nieuwe tijd mee kunnen verbinden en het Licht over onze Moeder Aarde kunnen verspreiden.
€ 14.95

Aantal