<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Altai


Auraspray Altai


Vind diepe rust en ontspanning.Ingrediënten:Citroen, Arve Den, Atlas ceder, Eikemos, Geranium

Verbind je met de misteries van het Altai en vind diepe rust en ontspanning.
Het Altai een gebied in Rusland waarvan wordt gezegd dat hier het leven is begonnen.

De Groene Linde: "In 2012 mocht ik dit prachtige gebied bezoeken en heb daar zeer krachtige plekken mogen voelen. Er zijn vele mooie en indrukwekkende herinneringen en door me met mijn herinnering te verbinden kan ik nog steeds, zoveel jaar later, het gevoel oproepen wat ik toen beleefde.

In die tijd had ik heel veel 'drukte' in mijn lijf, eigenlijk helemaal niet bewust aanwezig, maar toen ik diep een cederhout bos in liep en me liet omhelzen door de eeuwen oude cederbomen werd het stil, kalm, rustig. Er viel letterlijk een heel leven van me af, misschien wel meerdere levens. Ik heb het gevoel dat ik daar opnieuw geboren mocht worden. Ik heb een aantal bloemetjes en viooltjes die daar op de bosgrond groeiden meegenomen en gedroogd. Iedere keer als ik verlang naar de stilte die ik toen voelde kijk ik even naar de bloemetjes en voel alle drukte van me af vallen.

Ik wilde vanaf dat moment een spray maken die de energie van het Altai vertegenwoordigd. En het is gelukt, met Siberische ceder als een van de ingrediënten ."
€ 14.95

Aantal