<< Vorige - Volgende >>


Aura-Soma pomander geschenkje


Aura-Soma pomander geschenkje
Je ontvangt het altijd mooi ingepakt als geschenkje!
                                                                                                                                                                                                       .
* Pomander
* Airconditioner
 
De pomanders zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de aura.
Ze zijn specifiek werkzaam op en versterken het elektromagnetische veld dat zich dicht om ons fysieke lichaam bevindt. 
Onze Aura kan, zoals ons lichaam, op vele manieren worden beschadigd. Een pomander gebruiken in het energetisch veld, om ons lichaam, kan beschadigingen repareren.
De Pomanders bevatten de energieën van kleuren, kruiden en kristallen en een combinatie van 49 kruiden en essentiële oliën. 
Elke pomander bevat 7 verschillende kruiden via hun kleur verbonden met de 7 chakras. Elke pomander bevat dus 49 kruiden waarin de kleuren van de specifieke geselecteerde chakra dominant zijn.

De airconditioners bevatten dezelfde 49 kruid ingrediënten van als de persoonlijke Pomanders (de 25ml) in hoeveelheden die gerelateerd zijn aan de energie van de specifieke kleur. Onder de dertien kristal essences zijn de rozenkwarts, opaal, rebellie en watertoermalijn.
Misschien zijn de meest noemenswaardige oliën en bloesemextracten wel de delicate en zoete geuren van de roos en ylang yang.
Terwijl de persoonlijke Pomanders onze persoonlijke ruimte ondersteunen, zijn de airconditioners ontworpen om het milieu van onze omgeving te ondersteunen en in kwaliteit te verhogen. Hun formulering is sterker dan die van de persoonlijke Pomanders omdat zij niet ontworpen zijn voor persoonlijk gebruik.
Door hun verhoogde energetische eigenschappen zijn een paar korte spraytjes nodig om de ruimte op te frissen, te zuiveren, lichter te maken en de energie te transformeren en te versterken.

Zij kunnen onmiddellijk op allerlei manieren support bieden in in huiselijke omgeving en professionele instellingen; leef- en slaapkamers, behandel- en consultatie ruimtes, op kantoor, tijdens workshops etc.
Hun toepassingen om onze omgeving te verbeteren is nagenoeg grenzeloos. Net als de Pomanders hebben de airconditioners dezelfde kleur attributen zodat je precies die specifieke eigenschappen en energieën kunt kiezen die je in jouw omgeving wenst aan te brengen.


De pomander en airconditioner kunnen naar wens worden aangepast.
€ 56.50

Aantal