Edelstenen

 | 

Ruwe stenen

<< Vorige - Volgende >>


Apofyliet ruw


Apofyliet ruw
Apofyliet is een zeer effectieve hulp bij het bestrijden van stress.  Ook neemt hij mentale blokkades & negatieve denkpatronen weg.

Spiritueel en psychisch heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Apofyliet is een zeer spirituele steen en brengt een gevoel dat u zich prettig in uw lichaam voelt.

Apofyliet is een grote hulp bij Healing. Hij maakt het gemakkijker om in een diepere staat van ontspanning en ontvankelijkheid te komen.

Apofyliet brengt in je balans en werk bevrijdend. Hij helpt je om je ware ik te ontdekken en om deze ook naar buiten te laten komen. Deze steen werkt kalmerend en geeft innerlijke rust en een tevreden gevoel.
Zo verminderen gevoelens van angst, stress, zorgen, onzekerheid en vermindert druk, blokkades en ongezonde gedrags en denkpatronen.

Apofyliet is ook een hele spirituele steen. Het helpt bij de geleiding van energiëen en kan daarom heel goed gebruikt worden bij alle soorten healing.
Mediteren met deze steen geeft spirituele inzichten en kennis.
Hij werkt aardend bij astraal reizen. Ook brengt Apofyliet universele liefde in het besluitvormingsproces, zodat de geest op de ziel wordt afgestemd.

Op fysiek niveau heeft Apofyliet een positieve werking op astma en het ademhalingsstelsel, de slijmvliezen, de huid, de zenuwen en op allergieën.   Ook is het een zeer goede hulp bij klachten van spieren en zenuwen.

Verder maakt apofyliet het reizen buiten het lichaam gemakkelijker en bij meditiatie met deze steen zal je spirituele visioenen kunnen krijgen.
Dit komt door zijn band met de Akasha-kronieken en daardoor maakt hij het reizen in vorige levens gemakkelijker.

Emotioneel bevrijdt Apofyliet onderdrukte emoties. Hij overwint angst en bezorgdheid, neemt ongerustheid weg en zorgt ervoor dat onzekerheid wordt geaccepteerd. 

€ 9.00

Aantal