Aromatherapie - Etherische oliën

 | 

Pranarom

Volgende >>


Akkermunt 10 ml - Pranarom


Akkermunt 10 ml - Pranarom
Akkermunt - Mentha arvensis 

Aromatische moleculen : Menthol, menthone, isomenthone
Gedistilleerd deel : top

Akkermunt olie kan worden ingezet bij o.a: astma, dermatitis, zenuwpijn, maagklachten, hik, verkoudheid, koorts, spastische hoest, flauw vallen, vertigo, slijmvliesontsteking, wintervoeten, vermoeidheid, tand en kiespijn, misselijkheid, diarree, reisziekte, sinusitis, slechte adem, verstopte poriën, shock, acne, hoofdpijn en migraine.

Emotioneel: munt heeft een kalmerende werking als men geestelijk of intellectueel uitgeput is. Verdamp deze olie in de studeerkamer of op plaatsen waar intellectuele arbeid wordt verricht. Muntessence zuivert de omgeving van onrust en spanningen en heeft een kalmerende invloed op overspannen mensen. 

Spiritueel: munt werkt op het ego en verdrijft gevoelens van hoogmoed en eigendunk. De olie helpt ons eveneens minderwaardigheidsgevoelens te overwinnen. Dat is niet zo vreemd als het lijkt, omdat achter hoogmoed en arrogantie dikwijls een minderwaardigheidscomplex schuilgaat. Munt wordt geassocieerd met reinheid, als zodanig is de olie een steun voor mensen die een ethisch hoogstaand leven wensen te leiden. 

10 ml

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.
Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.
€ 4.70

Aantal