Bloesems

 | 

Bach Bloesems

 | 

ladrôme bloesems


De Bach bloesem remedies van dr. Bach zijn sedert enkele jaren ook verkrijgbaar onder de naam HEALING HERBS. De productie van de Healing Herbs is in handen van Julian en Martine Barnard en de plantenteelt geschiedt in Wales, waar de grond en de lucht nog gezond zijn.

Julian Barnard heeft in Australië een grote plantenkennis opgedaan en heeft gedurende zijn carrière het werk van Edward Bach uitvoerig bestudeerd. De Bach bloesem remedies, zoals ze door dr. Bach werden ontwikkeld, werken in op het energetisch niveau. Dit houdt in dat ze gemaakt dienen te worden zoals Dr. Bach het bedoeld had.

Een preparaat WERKT NIET indien het niet gemaakt werd zoals het hoort. Zo zijn er Bach bloesem remedies te koop die dezelfde naam hebben als de remedies van dr. Bach, maar helemaal niet dezelfde uitwerking hebben. Healing Herbs wordt gemaakt zoals dr. Bach het in essentie bedoeld had. Bij het telen, plukken en verwerken van de bloesems wordt door hen nog steeds rekening gehouden met de juiste plaats van inplanting, het seizoen, de zonnekracht en de stand van maan en planeten. Dit is van heel groot belang, want enkel bloesems die gemaakt worden volgens deze werkwijze hebben de juiste energetische helende kracht om het lichaam te kunnen genezen...

Hoe te gebruiken en hoeveel?

Methode 1:
Doe 2 tot 3 maal per dag 1 druppel van elk bloesemflesje in een beetje water en drink dit mengsel sloksgewijs op.
Doe dit bvb 's ochtends, als je thuis komt van je werk en voor je gaat slapen.

Methode 2:
Maak een gebruiksklaar flesje. Neem een pipetflesje van bvb 30 ml en doe daar een beetje alcohol(cognac) in en vul verder aan met water(uit een fles, niet van de kraan). Doe er dan van elk bloesemflesje 3 druppels bij. Neem hiervan 4 x 6 druppels elke dag.

Tip: Bij diepe klachten of trauma’s is 1 flesje meestal niet voldoende. Als je 1ste flesje leeg is zal je zelf wel voelen of je een 2de flesje nodig hebt of niet.
Meestal worden blokkades opgelost in verschillende stappen. Maar de diepte alsook het tempo van de bevrijding van de klachten bepaal je geheel zelf.
Het is belangrijk dat je deze therapie uit eigen vrije wil volgt en dat jij de uiteindelijke leiding hebt over jouw genezingsproces. 


1 2 Volgende1 2 Volgende