Aura-Soma

 | 

Airconditioners & ArchAngeloi


De airconditioners van Aura-Soma zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren. 

Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen. 
Ze zijn bestemt om het proces dat de pomanders, quintessences, ... brengen, te ondersteunen op energetisch niveau. Ze dragen de potentiële energieën van de pomanders & quintessences en worden versterkt door gebruik in de omgeving.  

Ze kunnen gebruikt en geïnhaleerd worden in vertrouwen en het weten dat ze unieke componenten bevatten en natuurlijke, biologische en biodynamische ingrediënten en dus geen enkel synthetische stof bevatten die kan irriteren.  
Hun specifieke kwaliteit is dezelfde als die van de pomanders & quintessences.

Er zijn ook airconditioners van de aartsengelen.  Deze brengen je in contact met de energie van de engelen. 
Elk van deze magische sprays is uniek en kan gebruikt worden om de energieën van de aartsengelen in te roepen en zo een heilige ruimte te scheppen.   
Dit kan op persoonlijk niveau, om de resonantie met de engelenwereld te vergemakkelijken tijdens een meditatie of door ze te gebruiken als aanwezige energieën in elk domein van het leven of door ze in de omgeving te gebruiken.

De airconditioners van Aura-Soma  worden geleverd in violette glazen flessen van 100ml met verstuiver. 
Gebruiksaanwijzing : Verstuif in de richting van het plafond en laat de nevel opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. 

ArchAngeloi
De archangeloi zijn de beschermers van alle mensen en levende dingen, ze werken voornamelijk persoonlijk met iemand die een grote transformatie of verandering doormaakt.
Ze werken op een subtiele manier om een nieuw bewustzijn te brengen.

Deze ArchAngeloi spray essences zijn in deze tijd met een heel speciaal doel ontstaan. Ze zijn deel van de spirituele hiërarchie en daarbinnen vertegenwoordigen ze het vuurelement.
De naam komt zowel uit Griekse als Hebreeuwse bijbelse bronnen.
In de christelijke traditie kennen we de ArchAngeloi als de aartsengelen. Ze zijn de boodschappers van God en bemiddelaars van de hoogste orde tussen God en de mens.
Ze worden gezien als wezens die de volksgeest van een land ondersteunen en moeten niet met de landschapsengelen verwisseld worden.

De adelaar van Amerika bijvoorbeeld zegt iets over de volksgeest en is een ArchAngeloi.
Ieder land heeft dergelijke beschermende wezens, die als bekend symbool, de naties en groepen begeleiden en zelfs de leiders van die landen overschaduwen.

Archangeloi Michael: Helpt ons om de weg naar ons hart te zuiveren. Ondersteunt om intense angsten en onzekerheid los te laten.
Archangeloi Gabriel: Helpt ons ware zelf te ontwikkelen.
Archangeloi Raphael: Moedigt ons aan om vrede te vinden waardoor een gevoel van welzijn en heelheid ontstaat.
Archangeloi Uriel: Ondersteunt onze groei naar helderheid en intuïtieve waarneming.
Archangeloi Sandalphon: Brengt begrip van wat onderlinge afhankelijkheid - ook in de maatschappij - betekent.
Archangeloi Tzadkiel: Brengt de mogelijkheid van wedergeboorte. Geeft nieuw inzicht en begrip en de ervaring van liefde.
Archangeloi Metatron: Helpt ons bewust te worden van het belang om het geheel te ondersteunen. Om alle talenten / potentiële kwaliteiten in ons te versterken.
Archangeloi Jophiel: Leidt ons op het pad. Voor meer waarheid, harmonie en hoop.
Archangeloi Chamael: Chamael brengt de energie van compassie en liefde.
Deze Archangeloi stimuleert ons om onze vrouwlijke kant naar voren te brengen en te vertrouwen op onze intuitieve kant, om de rechter hersenhelft en de linker kant van ons lichaam te eerbiedigen terwijl er een nieuwe plek in ons bewustzijn en een nieuwe her-kenning in balans plaats vind.

Aura Soma Engeland:
The ArchAngeloi Essence sprays correspond to the Spirits of Fire known as the Archangels, a higher level of angelic mediators between the Human and the Divine.
On a personal level, introducing the ArchAngeloi Essences into our energy field can help to activate light seeds in the aura (etheric body) so that we might remember and express our ongoing soul-purpose and highest possibility for this life. They also help to sow and reap our purposes during the between time of personal transitions.
On a broader scale, they help to support the folk spirit, or collective, of a country and aid those who are working to bring forth the higher potential of a group, community, land or nation. 






Airconditioners Quintessence

Airconditioners Quintessence    



Keuze uit alle 15 soorten

€ 29.50


Airconditioners Pomanders

Airconditioners Pomanders    



Keuze uit alle 15 soorten

€ 29.50