Aromatherapie - Etherische oliën

 | 

Pranarom


Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek. 

Dominique Baudoux manageert dit Belgisch bedrijf sinds 1991. Hij is een apotheker van opleiding met een passie voor essentiële oliën, en hij heeft Pranarôm haar internationale vooruitzichten met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek gegeven. Dankzij mensen met een passie voor essentiële oilën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met al de wetenschappelijke nauwkeurigheid dat de discipline verdient. 

Als gevolg van de strenge werkmethode gevolgd door zijn team, heeft Pranarôm International een plaats bereikt als leider op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie. 

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe lot van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemotypeerde essentiële oliën. 

Kwaliteitsgarantie: Alle essentiële oliën zijn CGEO geëtiketteerd, uw garantie voor veiligheid en effectiviteit. 
De gedistilleerde plant is botanisch gedefinieerd. Het gedistilleerde plantdeel is opgegeven (bv.: bladen, bloem, wortel ...). Het chemotype (biochemisch profiel) is gedefinieerd. Water- stoomdistillatie is de aanbevolen procedure. 

Gebruik: 

Op het lichaam: meng de etherische olie met een basisolie en breng dit aan op plaats van de klacht.  
Emoties & psyche behandelen: verdamp de olie (of combinatie van verschillende oliën) in een geurverdamper.
Spiritueel - Energetisch: neem 30 ml basis olie (bvb zoete amandelolie), doe daar 1 druppel van elke etherische olie in.  
(niet meer dan 3 soorten oliën combineren voor spiritueel gebruik)

Contra-indicatie: etherische oliën niet gebruiken tijdens zwangerschap (enkel in overleg met een arts), etherische oliën kunnen huidirritaties veroorzaken bij de gevoelige huid. 
De oliën altijd goed verdunnen met een plantaardige olie bij gebruik op de huid. 
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.Grove Den 100 ml - Pranarom

Grove Den 100 ml - Pranarom    Met 20 % korting

€ 49.75


Pepermunt 100 ml - Pranarom    Met 20% korting

€ 53.90


Tea Tree 100 ml - Pranarom

Tea Tree 100 ml - Pranarom    Met 20% korting

€ 45.71