Cursussen

 | 

Bloesemtherapie


Bij bloesemtherapie worden de zielskrachten van geneeskrachtige planten aan mensen overgedragen. Deze therapie gaat op een zachte natuurlijke wijze diep verborgen problemen oplossen. 

Emotionele en psychische schade die is opgelopen in de loop van een mensenleven kan voor blokkades en klachten zorgen. Mensen gaan zo hun levenspad bepalen vanuit deze remmingen. Ook lichamelijke klachten kunnen afkomstig zijn van onverwerkte trauma’s of kunnen uitgelokt worden door angsten en gedachtepatronen. De invloed die de fouten van onze ouders of familieleden op ons heeft, is heel groot. Spijtig genoeg zijn we ons daar niet altijd van bewust en gaan we daarom soms dezelfde fouten maken in ons eigen leven of met onze eigen kinderen. Deze bloesems bezitten een grote helende kracht die inzicht geeft, zodat we evenwicht en balans in ons leven kunnen ervaren. 

Daarom is het belangrijk om ook onze kinderen en baby’s te verzorgen met bloesems. Op deze manier kunnen zij opgroeien zonder de negatieve bagage te moeten meedragen die allerlei ongemakken en remmingen met zich meebrengt. Zo kunnen zij vrij en spontaan hun eigen pad bewandelen.
Elke remedie geeft een sleutel tot transformatie, innerlijke heelwording en spirituele groei. Dit geeft een enorme meerwaarde aan het leven.

Wat mag je van deze cursus verwachten?
1) Een uitgebreide, leuke en zeer boeiende cursus. 
2) Een uitgebreide en duidelijke uiteenzetting van de 38 verschillende Bach bloesems en hoe je ze moet toepassen.
3) In deze cursus wordt je meegenomen doorheen een reis vol leuke & interessante informatie over Bach bloesems en verschillende andere bloesem-systemen, zoals de californische bloesems, australische bloesems, findhorn essences, pacific essences (zee &n bloemen essences) en de nederlandse remedies, de gebruiksmethoden, veiligheid en andere nuttige informatie. 
4) Een natuurlijk niet onbelangrijke troef van deze cursus: een persoonlijke begleiding van een ervaren aromatherapeute (al deze cursussen zijn geschreven door mezelf, Valérie). 

Bij elke cursus kan je (maar dit is geen verplichting) een startpakket nemen. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om tijdens je deelname aan een cursus zelf je eigen ervaring op te doen. Op deze manier kan je experimenteren én onderstussen van persoonlijke begeiding genieten. Dit geeft je een extra gevoel van zelfvertrouwen, omdat je ook hiervoor mijn hulp kan inroepen. 
Het is zéér nuttig om tijdens de cursus te werken met de materialen en/of producten die je bestudeert. 

TIP: Wenst u een cursus te volgen zonder een startpakket aan te kopen is dat uiteraard geen enkel probleem.