Edelstenen

 | 

Hangers


Het is nodig edelstenen regelmatig te ontladen van de opgenomen negatieve energie en daarna terug op te laden.  

Verzorging Edelstenen
Je draagt de steen het best in je energieveld.  Zo zal het energieveld van de steen dan het energieveld van de drager positief kan beïnvloeden.
Geef je edelsteen voldoende rust en de tijd om terug op te laden. (leg ze bij enkele bergkristallen of op een oplaadschelp)
Je steen of stenen 1 maal per week even reinigen onder stromend water (zonder zeep!) en dan een nachtje opladen in het maanlicht en/of bij bergkristallen. Omdat het in onze huidige levenswijze en maatschappij meestal moeilijk (haast onmogelijk) is om 12 uur onafgebroken maanlicht te vinden, raad ik u aan om je edelstenen op te laden bij enkele bergkristallen of op een oplaadschelp..  Deze manier is zéker zo krachtig en zuiver als maanlicht.
Wanneer de stenen dof worden of zelfs af brokkelen, is de steen dringend aan verzorging toe! 
Hematiet heeft de eigenschap te ontladen. Omdat sommige stenen niet goed reageren op water is het nuttig om te overwegen je stenen te ontladen op een ontlaadschelp (van hematietstenen) 
Om je edelstenen dan terug op te laden leg hem een hele tijd bij bergkristallen.
Draag je stenen niet onder de douche en let op met parfum, make-up, haarlak of zonnebrandolie. Stenen worden daar heel snel dof en ziek van.

Reinigen en opladen: Edelstenen moeten regelmatig gereinigd worden onder stromend water en opnieuw opgeladen worden. De edenstenen bij enkele bergkristallen leggen geduurende 12 uur is een zéér krachtige manier om edelstenen op te laden.
Om zeker te zijn van een goede reiniging van de stenen kan je overwegen om de stenen eerst 12uur op een ontlaaddoosje (van hematiet) te leggen en daarna 12uur op een oplaaddoosje (van bergkristal) te leggen.  Deze methode geeft je zekerheid van een juiste verzorging van je edelstenen.
(de specifieke trilling van de edelsteensoort wordt niet vervormt door deze reinigings - en oplaadmethode)


1 2 3 Volgende


Citrien helder hanger

Citrien helder hanger    momenteel niet leverbaar

€ 0.001 2 3 Volgende