Lichtwesen Essences

 | 

Scheppingsstralen


De 12 Scheppingsstralen bevatten de goddelijke principes van het hoogste trillingsniveau tot in het stoffelijke bereik. In hen werken alle ordenende krachten van de Schepping: de Elohim, de Aartsengelen en Engelen, de opgestegen Meesters en Natuurwezens en de krachten van planten en edelstenen. 

De Scheppingsstralen werken als kleurstralen, 12 goddelijke principes weerspiegelen zich in 12 kleuren. 


Wat doen ze juist?

De Scheppingsstralen ondersteunen je ontwikkeling, je ontplooiing, je heling én de innerlijke stabiliteit. Dit komt omdat zij de impulsen van alle krachten uit het scheppingsproces bevatten, werkt dit op alle niveau's van het lichamelijk energiesysteem. 

Hun speciale kracht is alle niveau's met elkaar te verbinden en de harmonie van lichaam, geest en ziel in de nieuwe ordening te stabiliseren. 

Scheppingsstralen openen de toegang tot het niveau dat nu geblokkeerd is, dan zich ontplooien wil of gebruikt wil worden. 
Ze maken je bewust van de te verwachten stap in de ontwikkeling en openen deze voor de passende impuls. 
Met de kracht van de Elohim, de Aartsengelen, opgestegen Meesters of van edelstenen kan het komende thema dieper doorgewerkt worden. 

Oorzaken van verstoringen worden door de Scheppingsstralen sneller herkend en opgelost. 
Evenwichtherstellende en helende impulsen worden beter opgenomen en op alle niveau's van het lichamelijk energiesysteem geïntegreerd. 

Het lichamelijk energiesysteem ontspant zich, in het bijzonder wanneer het met energie met een hoog trillingsgetal in aanraking komt. Daardoor kan de innerlijke kracht versterkt worden. 
Je waarneming wordt helderder. Je talenten ontwikkelen zich voluit en een gevoel van kalmte & innerlijke balans worden versterkt. 
Het lukt steeds beter het ware wezen te herkennen en het in alle domeinen te beleven. 

De Scheppingsstralen stabiliseren lichaam en energiesysteem en brengen het in de nieuwe ordening in evenwicht. Daardoor ondersteunen zij de voorbereiding en integratie van lering, ontwikkeling en heling en zijn ook een waardevolle verdieping voor andere technieken en energetische essences. 

Scheppingsstraal: Blauw
Scheppingsstraal: Geel
Scheppingsstraal: roze
Scheppingsstraal: Wit
Scheppingsstraal: Groen
Scheppingsstraal: Rood
Scheppingsstraal: Violette
Scheppingsstraal: Turkoois
Scheppingsstraal: Magenta
Scheppingsstraal: Goud
Scheppingsstraal: Zilver
Scheppingsstraal: Kristalijn