Bloesems

 | 

Pacific essences


De Pacific essences worden bereid uit planten en zeedieren die groeien of leven bij de Stille oceaan. Als bij eb de kuststrook droog komt te liggen, worden ze gemaakt op de plek waar ze gevonden worden. (Tijdens dit proces wordt geen leven vernietigd.) De remedies hebben een heel andere energie dan andere bloesem- en edelsteenremedies.

Water is het symbool van het 'onbewuste', het nog niet gekende gebied van ons wezen. Het is belangrijk om dit gebied te leren kennen, want dan pas kom je tot innerlijk evenwicht, innerlijke vrede en het ontwikkelen van eigen unieke gaven.
Zeeremedies geven steun en helpen deze ontdekkingsreis en bevorderen veranderingen in het bewustzijn .

Gebruiksaanwijzing: neem 's morgens en 's avonds 11 druppels van deze combinaties. Wanneer je het gevoel hebt dat je ze vaker of anders wil gebruiken, volg dan je gevoel.
Je kunt de druppels direct uit het flesje nemen of een paar druppels in een glas water of een doseerflesje doen en daar over de dag regelmatig enkele druppels van nemen.
Een andere manier om de remedies te gebruiken is een paar druppels ervan in een bad doen. Terwijl je in het bad ontspant worden de remedies via de huid opgenomen. Je kunt ook een druppel van de remedie aanbrengen op de acupunctuurpunten en de chakrapunten van het lichaam om hetzelfde effect te verkrijgen - opname door de huid.

L = lichamelijk      E = emotioneel     M = mentaal      S = spiritueelPacific essences Heart spirit remedie

Pacific essences Heart spirit remedie    Verkrijgbaar in bloesem en spray

€ 15.75


Pacific essences Balancer remedie

Pacific essences Balancer remedie    Verkrijgbaar in bloesem en spray

€ 13.80


Pacific essences Abundance remedie

Pacific essences Abundance remedie    Verkrijgbaar in bloesem en spray

€ 13.80