Kruidenpreparaten

 | 

Purasana plantencapsules


De producten van Purasana zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit van hun voedingsstoffen, hun actieve werking en hun nut op de stofwisseling. Dankzij systematische controles en toezicht van op het moment van de levering van de grondstoffen tot aan de introductie van het product op de markt, kan Purasana garant staan voor een hoge kwaliteit van de producten.

Omdat het voor de gezondheid erg belangrijk is om voedingssupplementen te gebruiken van een hoge kwaliteit, is Purasana een zeer goede keuze. Alle planten, plantaardige extracten, natuurlijke oliën en voedingsstoffen die ze voor deze producten selecteren, worden aan een strenge analyse en controle onderworpen in het kader van een sluitend kwaliteitsplan.

Er wordt gebruik gemaakt van de HACCP normen bij het productieproces. Dit is een preventief controlesysteem dat de voedselveiligheid, de gezondheid van de consument en de constante kwaliteit van het product garandeert. Alle grondstoffen die bij de productie van deze capsules gebruikt worden, zijn van een superieure kwaliteit, afkomstig van betrouwbare leveranciers met een goede reputatie, zodat Purasana garant kan staan voor een constante kwaliteit van de geleverde producten en ze ook hun bronnen trouw kunnen blijven. 

Gebruik: De dosis aangegeven op de verpakkingen is de dosis voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Verplichte officiële waarschuwingen of tegenindicaties zijn steeds vermeld op etiket. 
In geval van twijfel steeds uw arts raadplegen.