Edelstenen

 | 

Knuffelstenen

<< Vorige - Volgende >>


Hemimorfiet knuffelsteen


Hemimorfiet knuffelsteen
emimorfiet is een zacht werkende steen met een hoog trillingsniveau. Hij bevordert je persoonlijke en spirituele groei en je ontwikkeling. Je leert reële doelen stellen en om deze ook te bereiken.
Deze stee, bevordert innerlijke kracht en balans.  Hij zal ondersteuning geven zodat je goed in je kracht kan gaan staan.  
Hemimorfiet helpt bij zelf ontplooiing en om je capaciteiten en krachten optimaal te benutten. Hij helpt het accepteren op verschillende gebieden (jezelf, anderen, een situatie, je leven) en helpt om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Ook helpt hemimorfiet je om los te komen van invloeden van buitenaf en bevordert een open, eerlijke en positieve houding.
Op spiritueel niveau helpt hemimorfiet je om te aarden en om contact te maken met engelen, gidsen en andere dimensies.
Hij werkt beschermend en laat energie weer stromen.
Op fysiek niveau heeft hij een positieve werking op de gezondheid in het algemeen en op alle vormen van  pijn.  Op hart en bloedvaten, de cellen, en (brand)wonden.

Toepassing:
* Healingwerk: ga rustig zitten of liggen en hou de steen ca 30 min in je hand (of 1 stuk in elke hand)
* Draag de steen op zak
* Maak edelsteenwater of edelsteen essence

Let op!:  Wilt u alleen een steen bestellen en niet teveel verzendkosten betalen, plaats uw bestelling dan via het contactformulier. Wilt u meerdere stenen of andere artikelen erbij bestellen, plaats het artikel dan in de winkelwagen door op de bestelbutton te klikken.
€ 2.50

Aantal