Aura-Soma

 | 

Pomanders

<< Vorige - Volgende >>


Smaragd (Emerald) Groene Pomander P10


Smaragd (Emerald) Groene Pomander P10


Airconditioner - fles 100 mlVind de ruimte om recht op je doel af te gaan. 'Beschermer van de eigen ruimte - Ruimte gever' 

Kalmeert en brengt de  hartchakra in evenwicht. 

Het smaragd groen schept ruimte om onze eigen weg te vinden en ons te verlossen van oude ideeën.  Hij schept verbinding met de natuur en in het bijzonder met bomen. 
Geeft een gevoel van ruimte en het gevoel dat die ruimte beschermd en gerespecteerd wordt. Nuttig voor therapeuten, om steeds rust te scheppen en te onderhouden in hun ruimte. 

Smaragd groen brengt vrede in je eigen ruimte en geeft je de ruimte om je eigen weg te vinden. Het kan je bevrijden van oude ideeën en opent je voor nieuwe beslissingen. 
Deze pomander kan helpen bij het verwerken van jaloezie, afgunst en andere negatieve emoties. 

De smaragd groene pomander helpt je je weg te vinden door oude vooroordelen te bevrijden. Goed tegen pleinvrees en claustrofobie. 

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke pomander.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de pomander waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal