Aura-Soma

 | 

Pomanders

<< Vorige - Volgende >>


Roze Pomander P02


Roze Pomander P02


Airconditioner - fles 100 mlOnvoorwaardelijke liefde voor zichzelf – Harmoniseert groepsenergieën. Beschermd tegen agressiviteit. Helpt om tederheid en warmte te geven en te ontvangen. 

Brengt ontspanning op alle niveaus.

Liefde' Voor universele, onvoorwaardelijke liefde, de warmte en zorg wat alles in je leven mogelijk maakt. 
Op emotioneel vlak brengt de roze pomander liefde voor jezelf en de mensen om je heen. 
Ondersteunend op momenten waarop je kwetsbaar bent en helpt te zorgen voor je zelf. 
Brengt een diep gevoel van ontspanning, harmoniseert groepen en groepsprocessen. Ook bij processen van bewustwording. Beschermt tegen agressie. Helpt tederheid en warmte te ontvangen. Beschermt bij het openstellen voor liefde. 
Elimineert cranio-sacrale spanningen, ontspanning op alle niveaus. 

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke pomander.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de pomander waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal