Aura-Soma

 | 

Quintessences

<< Vorige - Volgende >>


Sanat Kumara & Lady Venus - Licht Koraal Q12


Sanat Kumara & Lady Venus - Licht Koraal Q12


Airconditioner - fles 100 mlLicht koraal 

Uitdrukking van Moeder / Vader Principe op aarde. 
Geneest de diepste niveaus van afhankelijkheid en medeafhankelijkheid én onbeantwoorde liefde. 

Zo boven, zo beneden -  Op aarde als in de hemel. 

Dit flesje brengt een speciaal bewustzijn van het Goddelijke leven in het dagelijkse leven. De ouders van alle voorafgaande meesters. Deze Quintessence staat je toe achter het masker je ware zelf te zien, alle barriëres overwinnend om jezelf vooruit te helpen. Balanceert mannelijke en vrouwelijke polariteiten. De hoogste liefde die doorkomt van de hemel naar de aarde. Verbinding met alle meesters.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke quintessence.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal