Aura-Soma

 | 

Quintessences

<< Vorige - Volgende >>


De Christus - Robijnrood Q06


De Christus - Robijnrood Q06


Airconditioner - fles 100 mlBewustwording en ontwaking.

Helpt focus te houden op je inspanningen.  Om deze in de goede richting te leiden door de voeten goed op de grond te zetten.  Geeft nieuwe energie en brengt bescherming op je levensweg.
Deze Quintessence brengt een verbinding met een hogere bron. 

Werkt aardend (voeten op de grond), re-energetiseert je én beschermt. 

De ultieme karmische heler door liefde en opoffering. Maakt ervaring van de Christusenergie mogelijk. Brengt emancipatie en balans in de dualiteit van het mannelijke en vrouwelijke in ons.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke quintessence.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal