Aura-Soma

 | 

Quintessences

<< Vorige - Volgende >>


Kuthumi - Licht geel Q02


Kuthumi - Licht geel Q02


Airconditioner - fles 100 mlMaakt het contact met de elementen gemakkelijker.

Roept positieve energieën voor de toekomst aan.

 "Verbinding met de Engelenrijken". 
Verbinding tussen de rijken van de engelen, mensen en Deva's" . 
Het intense geel verwijst naar verlichting en zelfkennis. Versterkt meevoelende relaties op alle niveaus en helpt je je eigen plaats tussen hemel en aarde te vinden. Opent je ook voor communicatie en begrip. Geeft kennis door van het dieren-, planten- en mineralenrijk. Brengt inzicht in en informatie van deze rijken. Brengt wijsheid en onvoorwaardelijke liefde.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke quintessence.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal