Geschenken & Giftsets

<< Vorige - Volgende >>Chakra geschenkje 2
Je ontvangt het altijd mooi ingepakt als geschenkje!

* Chakra wijsheid kaartenset
* 7 chakra kaars Green Tree
* 7 chakra wierook Green Tree

*Chakra wijsheid - orakelkaarten

Stap binnen in de wereld van de chakra's en krijg inzicht in hoe uw huidige situatie, gedachten en keuzes de zeven energiecentra in uw lichaam beïnvloeden. Alles wat zich afspeelt in uw leven, weerspiegelt zich namelijk in uw chakra's. Het in balans brengen van uw energiecentra is daarom niet alleen essentieel voor uw algemeen welzijn, het is ook een manier om uw ziel af te stemmen op de wijsheid van het universum.
In deze doos vindt u 49 kaarten en een boekje met boodschappen die u helpen uit te zoeken welke energiecentra uit evenwicht zijn. De boodschappen sporen u aan om na te denken over blokkades in de energiestromen en helpen u om uw chakra's te genezen. Zo kunt u de eerste stappen zetten op de weg naar innerlijke balans en een persoonlijke transformatie.

* Green Tree geurkaars 7 Chakras in cadeauverpakking. De geurkaars zit in een glazen pot van donker glas. Door de luxe uitstraling staat de geurkaars mooi in elk interieur.
De geurkaars is gemaakt uit een mix van palm wax en soja wax wat zorgt voor een heerlijke geursensatie.

Inhoud 210 gram
Branduren 32

* 7 Chakra`s wierook van het merk Green tree
De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.
Ontdek de geur van de 7 Chakra`s premium masala incense.
Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.
Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
doosje van 15 gr
€ 32.40

Aantal