Edelstenen

 | 

Knuffelstenen

<< Vorige - Volgende >>


Citrien kwarts knuffelsteen


Citrien kwarts knuffelsteen
Citrien is een zonnige en verwarmende steen en hij bevordert je zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. 

Citrien is een steen van overvloed. Deze dynamische steen leert u hoe u rijkdom en voorspoed, succes en alle goede dingen kunt aantrekken. Citrien is een opgewekte, edelmoedige steen die u stimuleert te delen wat u heeft en u toch helpt uw rijkdom in stand te houden. 
Hij heeft de kracht vreugde te schenken.

Een negatieve houding isniet op zijn plaats bij Citrien, want deze steen bevordert het oplossen van conflicten.

Citrien vergroot het zelfrespect en zelfvertrouwen en heft destructieve neigingen op. Het versterkt individualiteit, verbetert de motivatie, activeert creativiteit en zelfexpressie. Het maakt u minder gevoelig, vooral voor kritiek, en moedigt handelen op basis van opbouwende kritiek aan.
Men ontwikkelt een positieve houding met behulp van dit kristal en leert optimistisch vooruit te kijken.  Helpt om niet langer in het verleden te blijven hangen. 
Citrien laat genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen totdat u de beste oplossing heeft gevonden.
Citrien vergroot het concentratievermogen en maakt de geest weer levendig. 
Een zeer nuttig kristal voor het overwinnen van depressies, angsten en fobieën. Citrien bevordert innerlijke kalmte zodat wijsheid naar boven kan komen. Het helpt informatie te verwerken, situaties te analyseren en ze in een positieve richting te sturen. Deze steen maakt de hogere geest wakker.

Hij geeft energie, brengt levensvreugde & moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. 
Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. Deze steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt je om conflicten binnen een groep op te lossen. 
Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook op fysiek niveau zorgt deze steen voor energie.   Hij stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. 
Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.  Verder werkt citrien positief op het zenuwstelsel. Verbetert de gehele energiedoorstroming in alle organen. Tegen depressies, futloosheid en verdriet. 
€ 4.00

Aantal