Geurfrequentie Remedies

<< Vorige - Volgende >>


Overgave Remedie


Overgave Remedie
Je zelf overgeven aan de stroom van het leven is vaak een betere keuze!

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken.
Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Overgave
Door te vechten tegen de stroom en je te verzetten tegen de energie raak je heel veel levensenergie kwijt. Het put je uit en je krijgt geen gelegenheid om iets voor jezelf op te bouwen. 
Blijven hangen is schuldgevoelens, je vinger blijven wijzen naar diegenen die je iets hebben aangedaan, het zal je niet verder helpen. 
Als je in volledige overgave in het hier en nu kan zijn, je los laat en het daar op de tijdlijn neer zet waar het thuis hoort, dan kan je vrede in je lichaam en geest voelen. 
Je kunt je focussen op opbouwende bezigheden en je krijgt de ruimte om mee te stromen. En geloof me, dan komen er mooie dingen jouw kant op. 
Ook een hele goede remedie voor mensen die weten dat ze zich moeten richten op lichtwerk of mediumschap. 
Vraag je jezelf dan af; 'wie zit er op mij te wachten?' of ' ik durf er niet op te vertrouwen en komt het wel naar boven als het naar boven moet komen?' 
Dan is deze remedie ook geschikt voor jou! 
€ 16.95

Aantal