Boeken

<< Vorige - Volgende >>


Aura-Soma Self Discovery through Colour. (VIcky Wall)


Aura-Soma Self Discovery through Colour. (VIcky Wall)
Dit engelstalige boek bevat de autobiografie van Vicky Wall, de grondlegster van Aura-Soma, een unieke vorm van kleurentherapie. Vicky Wall (20.8.1918 - 4.1.1991) was van jongs af aan in staat om prachtig gekleurde aura's te zien. 

Toen zij aan het eind van haar carrière als apotheker op 66 jarige leeftijd volledig blind werd, werd dit talent steeds sterker. Op een nacht werd zij als door onzichtbare handen geleid de eerste 'Balans-oliën' te maken, zonder dat zij precies wist waar deze oliën voor bedoeld waren. 

Al snel werd haar duidelijk dat de kristalheldere oliën, plantenextracten en essences een ongekende genezende en vitaliserende invloed uitoefende op de menselijke aura. Hierdoor is Aura-Soma een zachte, spirituele, holistische vorm van zelfgenezing voor lichaam, geest en ziel.
Aura-Soma, het wonder van genezing met kleuren behandelt de diagnostiek en de genezingsprocessen van Aura-Soma therapie, beschrijft de symboliek en de achtergronden van kleuren en geeft diverse voorbeelden van uitzonderlijke genezingen. Vicky Wall's autobiografie is humoristisch, ontroerend en spannend tegelijkertijd en biedt door haar bijzondere stijl een unieke 'leeservaring'.
€ 22.00

Aantal