Aura-Soma

 | 

Quintessences

<< Vorige - Volgende >>


Maha Chohan - Licht Turkoois Q13


Maha Chohan - Licht Turkoois Q13


Quintessence - 25 ml flesjeEen grote leraar -  maakt ons bewust van onze nood iets tot uitdrukking te brengen op het emotionele niveau. 

Straal voor de Lichtwerkers en Rainbow Warriors.
"Om vanuit het hart te zeggen wat we voelen". 

Ondersteunt het werken met kristallen. Schept een verbinding tussen de mentaal en de geest. Zeer goed voor artiesten, helpt inspiratie te krijgen. 

Toegang en diep contact met onze innerlijke leraar en meester. Deze meester is de enige meester veronderstelt nooit geïncarneerd te zijn. Creëert een communicatie-verbinding tussen je geest en je ziel. 
Het Aquariustijdperk, de terugkeer van Atlantis. Roept voorwetenschappelijke kennis op. Brengt nieuwe beschaving. Verlicht en maakt bewust.

Gebruik: de Quintessences kunnen je meditaties verbeteren. Maar je kan ze gebruiken wanneer je zelf wenst of aanvoelt dat je ze nodig hebt. 
Neemt 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols. 
Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld. 
Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Dan breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden. 
De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam. 
€ 27.00

Aantal