Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Draken Healing

<< Vorige


Testkit Dragon Healing


Testkit Dragon Healing
In de testkit zitten alle frequenties van de Draken en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit:

Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht. Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?" Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?" Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

In deze kit zit:
RODE DRAAK Draagt de eigenschappen van vuur in zich, vrouwelijke sensualiteit, creativiteit en activiteit. Zet je aan en laat het licht op de schaduw schijnen. Lost innerlijke beperkingen op. Helpt je om je niet te laten onderdrukken. In contact te zijn met je onderbuik en de verlangens van het hart na te volgen.  
GELE DRAAK Is de draak van plezier en vreugde, laat je de lichtvoetige kant van het leven zien. Ook het overvloed principe laat hij je ervaren. Er is genoeg, jij bent genoeg, Goed bij innerlijk kind kwesties. 
PAARSE DRAAK Helpt je om jezelf te vergeven en liefdevol met jezelf om te gaan. Laat gevoelens van schuld en zelfvernietiging los. Hij helpt je om je hart geopend te houden ook al ben je gekwetst. Voel compassie en mededogen.  
GROENE DRAAK verbind je met de kracht van moeder aarde, zij zal je helpen met persoonlijke groei. Bij verwondingen op allerlei gebied die te maken hebben met het 'leven'. 
TURQUOISE DRAAK Sta in je eigen kracht, je hebt het niet nodig om bevestigd te worden. Je zult minder snel het gevoel hebben dat je wordt aangevallen. Je kan hierdoor beter in je eigen kracht blijven staan. 
WITTE DRAAK De energie van de wit/kristallijne draak is zeer sereen en brengt ons in contact met de eindeloosheid van het bestaan. De taak van de witte draak is om de mens in contact te brengen met zijn goddelijke essentie. 
INDIGO DRAAK De energie van indigo draak helpt om innerlijke onvrede afkomstig uit het afgescheiden zijn van je eigen licht aan de oppervlakte te brengen en te transformeren. Indigo draak helpt je om alle aspecten van het mens-zijn onder ogen te komen en te aanvaarden.

€ 24.95

Aantal