Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Helende Composities

<< Vorige - Volgende >>


TestKit Existentie


TestKit Existentie
Testkit zitten alle frequenties van de Existentielijn en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit:
Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht. Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?" Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?" Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

In deze kit zit:

FYSIEK TRAUMA Trauma's opgedaan door fysiek geweld maar ook door bijvoorbeeld een auto ongeluk. De gebeurtenis is al dan niet bewust opgeslagen in het energetische systeem en kan voor verschillende klachten zorgen, zowel lichamelijk als emotioneel. 
PSYCHISCH TRAUMA Psychische schade kan door zelfs kleine gebeurtenissen in het leven worden veroorzaakt. Het wordt opgeslagen en meegedragen en kan op verschillende manieren worden ervaren. Vaak te maken met een innerlijk deel dat reageert vanuit dit oude stuk. Innerlijk kind of gekwetst deel.
SEXUEEL TRAUMA Trauma op het tweede chakra, door mishandeling of seksueel geweld. Ook trauma's op het thema kinderen krijgen. Bij abortus of doodgeboorte. Ook als je als moeder een traumatische ervaring hebt gehad tijdens het baren van je kind. 
CONCEPTIE TRAUMA Tijdens de fase van conceptie kan al een trauma ontstaan. Wil je op aarde terugkeren? Kwam je als een grote verassing. Of ben je ontstaan door een ongewenste intimiteit? Dan verklaart misschien wel je klachten. 
PRÉNATAAL TRAUMA In de fase in de buik van je moeder kunnen er ook trauma's ontstaan. Bijvoorbeeld door geweld tegen je moeder. Of groot verdriet van je moeder door verlies. Dit soort gebeurtenissen hebben energetisch gezien veel invloed op het ongeboren kind. 
NATAAL TRAUMA Tijdens het geboorte proces kunnen er trauma's ontstaan. Ging jouw geboorte makkelijk? Of was er paniek? Al dit soort gelijksoortige gebeurtenissen kunne grote invloed hebben op je verdere leven. 
LOST TWIN TRAUMA Tijdens de conceptie zijn er vaak 2 bevruchte eicellen. Een van de vruchtjes gaat door en nestelt zich in de baarmoeder. De andere verdwijnt. Maar de zielen van deze vruchtjes kunnen zo met elkaar verbonden blijven dat de persoon die geboren wordt altijd een latent gevoel van gemis kan ervaren. Hier kan de oorzaak liggen van vervreemding, niet thuis voelen , je liefde missen etc. 
EMOTIONEEL TRAUMA Emotioneel trauma is een verdriet dat aanwijsbaar is, denk aan verlies van een dierbare. De ziel ligt als het ware bloot en je voelt je heel wankel en kwetsbaar. Emotioneel trauma kan je ondersteunen.
€ 24.95

Aantal