Aromatherapie - Etherische oliën

 | 

Ladrôme

<< Vorige - Volgende >>


ladrôme Palmarosa


ladrôme Palmarosa
Zuivere etherische olie van palmarosa
De etherische olie van palmarosa heeft een zachte, bloemige geur die wat lijkt op roos en geranium. Het is goed te mengen met etherische olie van sandelhout, ylang ylang en cisteroos..

Op het lichaam: Helpt bij stijve spieren, puistjes, wondjes, huidinfecties, littekens, zweren, acne, couperose, rimpels, darminfecties, spijsverteringproblemen, ...
Palmarosa stimuleert de celregeneratie en reguleert de talgproductie.
Emoties & psyche behandelen: Deze olie ontspant de zenuwen en kalmeert de geest. Hij herstelt de innerlijke balans en werkt ontspannend bij stress en gejaagdheid. Verdamp de olie om gevoelens van jaloezie en bezitterigheid onder controle te krijgen. Palmarosa verdampen is zeer nuttig bij rusteloosheid, slapeloosheid en angst. 
Spiritueel - Energetisch: De etherische olie van palmarosa is lichtgeel tot olijfkleurig en heeft een zoete, kruidige op Rozen lijkende geur. Daarom wordt de olie ook veel gebruikt als goedkopere vervanger van echte Rozenolie. Palmarosa olie opent het hart en werkt daarom ook zeer goed op het hartchakra. 
Op spiritueel niveau zal de zuivere, bloemachtige (naar roos ruikende) geur van palmarosa elke vorm van genezing bevorderen. 
Gebruik palmarosa bij genezing en healing werk door bvb de olie te verdampen in een aromalapje of verstuiver. 
Voor de genezing van iemand die niet aanwezig is, doe je een druppel palmarosa op een tissue en inhaleer de geur terwijl je degene die je wilt proberen te genezen, voor de geest haalt. Palmarosa werkt goed samen met kristalwerk en healingwerk met kristallen en edelstenen.  

10ml per flesje
€ 6.99

Aantal