Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Straling

<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Geopatische belasting


Auraspray Geopatische belasting


Als wateraders of aardstralen je negatief beinvloeden.Als wateraders of aardstralen je woonomgeving op een negatieve manier beinvloeden.

Geopatische belasting wil zeggen dat je door straling die afkomstig is van de aarde wordt gehinderd. (Leylijnen)
Dit zijn energetisch gezien heel krachtige lijnen die over de hele aarde heen lopen. Dit zijn voornamelijk kracht gevende energie plekken.
Als je op een Leylijn gaat staan voel je je vaak fijner dan als je er niet op staat. Dit gegeven was in vroegere jaren ook bekend. Kerken maar ook eeuwen oude tempels zijn op deze lijnen bebouwd. Zelfs onze eigen Hunebedden zijn op krachtplekken gebouwd. Vaak zijn deze gebouwen op kruisingen van Leylijnen neergezet.

Maar... wateraders vormen een storende energie op de aarde. Ondergrondse waterstromen zuigen de energie uit je, zo zal je je dus uitgeput en futloos voelen. Kruist een waterstroom een Leylijn dan ontstaat er een aardstraal. Deze stralen kunnen dwars door je huis heen lopen, van boven naar beneden en andersom.
Hierdoor kan een plek in huis onbehagelijk aanvoelen.

Met de Geopatische belasting kun je je eigen energie weer optimaliseren. Heb je last van energie afname als je op bepaalde plekken bent geweest kun je je benevelen met Geopatische belasting spray. Je energie niveau stijgt en je zult je snel weer prettiger voelen.

Heb je een plek in huis waar een aardstraal loopt? Zet er dan een zoutpotje neer met kristallen en spuit er geopatische belasting auraspray op.

Ook kun je het beschermbuisje bij je dragen om zo de hele dag door beschermt te zijn tegen energie vretende aardstralen en wateraders.

De mensen van De groene linde hebben deze methode uitgetest en de energie van die plek komt weer op het NULpunt.
€ 14.95

Aantal