Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Draken Healing

<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Indigo Draak


Auraspray Indigo Draak


Transformeert innerlijke onvrede.De Indigo Draak zegt; verbind je weer met je eigen licht en voel je niet meer afgescheiden, eenheid zul je ervaren!

Ingrediënten van deze helende geur: Palmarosa, Venkel, Wierook, Basilicum, Jasmijn.

De energie van indigo draak helpt om innerlijke onvrede afkomstig uit het afgescheiden zijn van je eigen licht aan de oppervlakte te brengen en te transformeren. Deze energie heft tegenstellingen op en helpt je om i.p.v. deel te nemen in dualiteit, en dus het ego te blijven voeden, te komen tot eenheid en heelheid in je wezen. Indigo draak helpt je om alle aspecten van het mens-zijn onder ogen te komen en te aanvaarden. Zij maakt je duidelijk dat je niet heel kunt zijn zolang je deel blijft nemen in het uitleven van je projecties en verlangens en daarmee je af gescheidenheid blijft koesteren.
Indigo draak laat je "helder zien" wat van jou is wat je onder ogen dient te komen, ze helpt je om hier vrede mee te hebben en van hieruit af gescheidenheid van anderen bij de ander te laten. Indigo draak heeft zich verbonden met de energie van Lapis Lazuli.
Lapis Lazuli versterkt de energie van innerlijke vrede en het helder zien.

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence. 

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, 
je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. 
Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. 

€ 14.95

Aantal