Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Chakra Healing

<< Vorige - Volgende >>


Auraspray Chakra 2 - 50 ml


Auraspray Chakra 2 - 50 ml


10 ml of auraspray: geef uw keuze door bij mededeling!Heiligbeen Chakra 50 ml

Ondersteun de werking van het tweede chakra

Deze geurfrequentie geeft ondersteuning bij scheppende en creatieve bezigheden. Het helpt je omgaan met veranderingen.
Dit chakra wordt ook wel heiligbeenchakra genoemd en bevindt zich ter hoogte van het heiligbeen.

Swadhisthana betekent zoetheid. De Swadhisthana wordt verbonden met de geslachtsklier, geslachtsorganen, heiligbeen, bekkengebied, baarmoeder, nieren, blaas, bloedsomloop en waterhuishouding.

Een stabiel chakra duidt op een gezonde omgang met seksualiteit. Hartstocht en emoties worden niet onderdrukt, maar geuit. Aktivatie leidt tot zelfverzekerdheid, vitaliteit, levenslust en aantrekkelijkheid voor andere mensen. Een niet goed funktionerende Swadhisthana heeft te maken met onverwerkte problemen uit het verleden.

Verkrijgbaar als auraspray, massage olie 100 ml of  als 10 ml essence. 

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. 
Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. 
Massage olie 100 ml: op basis van zoete amandelolie bio + geurfrequentie van deze chakra.  Om op het lichaam te gebruiken.
€ 14.95

Aantal