Ontgiften & Ontzuren

<< Vorige - Volgende >>


Detox Thee Jacob Hooy


Detox Thee Jacob Hooy
Detox thee Jacob Hooy

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel het reinigen van het lichaam genoemd. Met onze moderne levenstijl krijgen we ook regelmatig gifstoffen binnen die op verschillende plaatsen in het lichaam worden opgeslagen. Het is van belang om opgeslagen afvalstoffen regelmatig af te voeren. Jacob Hooy Detox Thee is een heerlijke frisse groene thee met een uitgebalanceerd complex van diverse kruiden waaronder mariadistel, paardenbloem en brandnetel die het natuurlijke reinigingsproces ondersteunen.

Ondersteunt de lever-/galreiniging en stimuleert de vetverbranding. Is nog lekker ook!

Opvallend: al snel na het drinken van deze thee, kun je duidelijk minder behoefte aan zoetigheid merken. Minder problemen met zgn 'geeuwhonger'. Ideaal dus voor mensen met snoepdrang, over-eten of die willen afvallen.

Samenstelling:
Groene thee, Brandnetel, Citroengras, Rozenbottels, Kruizemunt, Sinaasappelschil, Paardebloem, Mariadistel, Gember, Zwartebessenblaadjes, Passievrucht aroma

Gebruik:
Geniet van driemaal daags 1 kopje Detox thee. Doe het zakje in een kopje en giet er kokend water overheen en laat dit 3 tot 5 minuten trekken.

50 zakjes
€ 4.99

Aantal