Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Celestien of Coelestien hanger


Celestien of Coelestien hanger
Celestien een krachtige steen die spirituele ontwikkeling en helderziendheid bevordert. Het trekt voorspoed en geluk aan en helpt te vertrouwen op je eigen chalsedoon intuïtie. Celestiet bevordert creativiteit en is zeer geschikt voor mensen die in het openbaar moeten spreken (en andere vormen van communicatie). Leg celestiet naast je bed om dromen en reizen buiten het lichaam beter te herinneren. Celestiet wordt ook wel engelensteen genoemd omdat het contact met engelen en gidsen tijdens meditatie of dromen bevordert. Fysiek werkt celestiet  kalmerend, spierontspannend en pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan ogen, oren, keel en bij restless legs syndroom.

Celestien werkt op alle chakra's, maar met name op het keelchakra, het voorhoofdchakra, en het kruinchakra.  Hij is een goede steen voor klachten aan oren & ogen.
Deze steen heeft een sterk helende werking op breuken en scheuren; het heelt op celniveau. Het is daarom een ideale steen om bij je te dragen bij schaafwonden, botbreuken, scheuren in weefsels of pezen, of na operaties. Alle wonden genezen sneller. Littekenvorming wordt sterk verminderd of zelfs helemaal voorkomen.
Ook is het een goede steen bij problemen met de menstruatie. Een onregelmatige of zeer heftige menstruatie wordt regelmatiger en harmonieuzer. Sterke krampen verminderen.
Celestien maakt en houdt weefsels, met name bloedvaten, soepel en elastisch. Verhardingen in weefsels lossen op, chronische spierspanning ontspant.
Maar Celestien geeft ook energie bij uitputting en oververmoeidheid!

Kinderen met ADHD of aanverwante aandoeningen worden kalmer en geconcentreerder met celestien. Celestien is ook goed tegen klachten door nerveuze spanningen, zoals buikpijn vlak voor een schoolreisje of andere opwindende gebeurtenissen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 8.00

Aantal