Aromatherapie - Etherische oliën

 | 

Pranarom

<< Vorige - Volgende >>


Lavandin super 100 ml  - Pranarom


Lavandin super 100 ml - Pranarom


met 20 % kortingLavandin Super - Lavandula intermedia clone super (Frankrijk) - 100 ml

Aromatische moleculen : Linalol, linalyl acetaat
Gedistilleerd deel : bloeiende top

Lavandin is een kruising tussen de echte Lavendel en de Spijklavendel. De werking van Lavandin is over het algemeen iets zwakker dan die van de echte Lavendel, maar werkt krachtiger bij problemen met de ademhaling en bloedsomloop.

Op het lichaam: brandwonden, beten, steken, licht verhoogde bloeddruk, flauwvallen, maag- en dramkrampen, verharde spieren, depressie, diarree, duizeligheid, griep, hoesten met slijm, koortsuitslag, migraine, prikkelbaarheid, reumatische klachten, slecht slapen, stress, eczeem, spit, oorpijn, nervositeit, slechte menstruatie en spijsverteringsproblemen.

Emoties & psyche behandelen: brengt `vrede & rust` bij een gespannen en/of geladen atmosfeer.

Spiritueel - Energetisch:  Lavandin, samen ceder en sandelhout, zorgen voor `vrede` bij een gespannen atmosfeer. 

100 ml

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.
Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.
€ 34.48

Aantal