Aromatherapie - Etherische oliën

 | 

Pranarom

<< Vorige - Volgende >>


Jeneverbes - Pranarom


Jeneverbes - Pranarom
Jeneverbes - Juniperus communis ssp communis (Bulgarije) 

Aromatische moleculen : α-pineen, sabineen
Gedistilleerd deel : takje/bes

Op het lichaam: Werkt ontgiftend en vochtafdrijvend en verhelpt cellulitis. Helpt goed bij indigestie en winderigheid.
Is bijzonder geschikt voor de behandeling van acne en is zeer heilzaam bij gewrichtsproblemen en artritis. Geeft bovendien verlichting bij hoestbuien.

Emoties & psyche behandelen: Biedt versterking bij emotionele uitputting, brengt steun voor hen die zich niet begrepen voelen.

Spiritueel - Energetisch: Reinigt het lichaam van negatieve emoties en dingen van vroeger of dingen uit een vorig leven.  
Jeneverbes helpt bij het opruimen van opgehoopte negatieve energieën, opgedaan tussen vreemde mensen.

5 ml

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.
Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.
€ 8.60

Aantal