Ontstoren van je huis & auraOntstoren van je aura of je huis.Aardstralen en wateraders kunnen energieën bevatten die niet positief zijn voor de gezondheid en dus negatief op je kunnen inwerken.

Veel mensen en dieren zijn gevoelig of overgevoelig voor de storende invloeden van wateraders en aardstralen en zeker waar deze elkaar kruisen.  Helaas kunnen hierdoor allerlei lichamelijke en geestelijke kachten ontstaan.  

Maar ook elektrosmog heeft een negatieve invloed op mens & dier.  Alle elektrische apparaten, magneetvelden, elektrovelden en gelijk- en wisselstroom zorgen voor een stoorveld.  
Deze stoorvelden blijven in huis hangen door onder andere elektromagnetische straling, isolatiematerialen, stopcontacten, meterkast, wasmachine, afwasmachine, bedrading in de muur, ...

Het is dan ook van groot belang dat je je huis en/of jezelf ontstoort als je last hebt van slechte straling, want anders kan je ziek worden.

Maar je kan ook nood hebben om jezelf of je huis te onstoren van negatieve energie na bvb ruzie of onenigheid.  Het is ook aan te raden om je huis te zuiveren en/of te ontstoren als je net verhuisd bent.  Dit doe je dan om je huis schoon te maken van de energie van de vorige bewoners.  Niet omdat deze "slecht" waren ofzo, maar omdat je op die manier je huis vrij maakt van "niet eigen" energie.

Nu: -10% korting op heel het gamma, bij aankoop vanaf 50.00€


1) Ontstoren van je huis.
Energetische ruimte- en aurasprayssmudge spray

Prijs : 19.90€ / spray
Sage & Cedar Spray

Salie en Ceder Spray is een mix van de essentiële oliën salie en cederhout. Deze spray is gemaakt op verzoek van mensen die willen smudgen met de traditionele kruiden die hier normaal voor gebruikt worden. Made with LOVE!

Salie en Ceder Spray is een vloeibare versie van smudge, en is door de handige 60 milliliter fles overal mee naar toe te nemen. Smudge wordt al duizenden jaren ceremonieel gebruikt om negativiteit te verwijderen en ruimte voor positieve energie te maken. Je weet dat je moet smudgen en je ruimte moet reinigen wanneer er chaos aanwezig is, woede zich aandient, of er een algemeen gevoel van onrust en frustratie heerst.

Salie heb je in verschillende types. Dit kruid is de basis voor de meeste smudge combinaties. Salie is zeer effectief voor het opruimen van negatieve gedachten en trillingen. Cedar is een luchtreiniger en wekt goede energie op. Ceder wordt vaak gevonden in combinatie met salie in smudge sticks. 

Ingredients: Water, medical grade etherische oliën of salie and ceder.

smudge spray

Smudge spray 

Moe van rokerige salie in uw huis of kantoor?

Smudge in Spray is een perfect alternatief voor de brandende smudge. 


Het is gemaakt van gepatenteerde blend medical kwaliteit essentiële oliën, Holy Waters en Sacred Site essences vanuit de hele wereld. 

Gebruik vloeibare Smudge in Spray om negativiteit te vervangen met Liefde, Licht, en Welzijn. Spray om jezelf en de ruimte met de bedoeling te reinigen en zegenen. 

Ingrediënten: Water, proprietary blend od medical grade etherische oliën, holy waters from around the world, sacred site essences from around the world, Bach Flower essences, ...


Tourmalijn zwart ruw: de beschermende steen.Prijs: 4.80€ / brokje van ca 4 - 5 cm


amethistToermalijn bezit een buitengewoon sterke beschermende werking.
Deze steen beschremt tegen van buitenaf komende negatieve energieën zoals wantrouwen, jaloezie, haat, woede, ontrouw, ...
Maar hij is ook bijzonder nuttig om je te beschermen tegen electrosmog, restspanning en stralingen van allerlei electrische apparaten.

Het is een echte anti-straling steen.

Gebruik tourmalijn tegen computer en energiestraling, bij negatieve gedachten, stress en zware belasting. Helpt bij het oplossen van blokkades door straling, werkt ontspannend en geeft doorzettingsvermogen.

Gebruik: leg een toermalijnsteen onder je bed om de aard en waterstralen te neutraliseren.  Of wanneer er electriciteitsdraden (bvb voor een nachtlampje) onder je bed doorlopen.  
Leg een toermalijnsteen bij elk elektrisch apparaat zoals TV, computer, microgolfoven, wekker, ... dat je wenst te ontstoren.  


Tourmalijnkwarts ruw:  kwarts met zwarte toermalijn

Toermalijnkwarts is een combinatie van de eigenschappen van kwarts en toermalijn.

Prijs: 3.80€ / brokje van ca 4 - 5 cm

amethist
Toermalijnkwarts verandert negatieve gedachten en energieën in positieve en laat spanningen verdwijnen. Hij harmoniseert de meridianen, de verfijnde lichamen en de chakra's .

Op het psychische niveau integreert en geneest hij schaduwenergieën. Tourmalijnkwarts kan je het best bij je dragen of plaatsen want hij lost effectief problemen op.
Deze steen helpt bij rouwverwerking & groeiprocessen. Maar ook bij mentale emotionele processen.
Je kan tourmalijnkwarts gebruiken om hyperventilatie te bestrijden.

Het is een aardende steen die het energieveld van het lichaam versterkt tegen “aanvallen” van buitenaf.  

Hij helpt tegen zenuwachtigheid en overspannenheid en is een goede hulp om eerlijk & helder te communiceren. Toermalijnkwarts is 'de' steen die je kan helpen

Salie

Witte Salie: zakjes: 4.50€


Bevat 25 gram handgeplukte bladsalie uit Californië.

Om ruimtes te reinigen van negatieve energie. Palo Santo is uitermate geschikt om de ontstane leegte weer te vullen met positieve energie.


palo santo

Palo Santo hout: 6.95€


Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijk zoete geur wanneer het ontstoken wordt.
Dit Heilig Hout komt uit het Andes gebied en wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn.
Steek het hout aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien.

Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.

Let op: bij de eerste keer ontbranden duurt het wat langer voordat het gaat gloeien.

anti stralingskit

Anti stralingskit: 10.50€


Deze set bestaat uit: 1 Bergkristal, 1 Roze kwarts en 1 Toermalijn.

Toermalijn absorbeert de straling en zuivert de ruimte.
Roze kwarts schenkt liefde en creativiteit aan haar omgeving.
Bergkristal schenkt extra kracht aan de Roze kwarts en Toermalijn en zuivert deze.

Een origineel cadeau of een natuurlijke aanwinst voor uw omgeving.biotensor

Edelsteen biotensoren: 17.50€


Een biotensor is zeer geschikt en vaak gebruikt bij uiteenlopende onderzoeken.

Vooral handig bij het vaststellen van allergieën, positieve of negatieve stralingen of aardstralen.


Ze kunnen aan twee zijden worden vast gehouden en zijn minstens zo veelzijdig als pendels.

Maat tensor: circa 20 cm.
Verkrijgbaar is: amethist, rozekwarts & bergksristal.amethist

Waterzuiveringsset: 5.70€
Transparante koker met een Bergkristal, een Roze kwarts en een Amethist trommelsteen erin.

De stenen brengen het water energetisch in balans.

Het water wordt ontdaan van onzuiverheden, zoals verontreinigingen, maar ook van de negatieve ladingen die deze verontreinigingen met zich mee voeren.

Deze set wordt geleverd inclusief beschrijving.
2) Ontstoren van je aura.


Yarrow Environmental Solution

Yarrow Environmental Solution spray

F.E.S

Prijs : 18.40€

Ook verkrijgbaar in druppels 7.5 ml: 10.50€


De Yarrow Environmental Solution (voorheen werd deze Yarrow Special Formula genoemd) is een combinatie van 3 soorten duizendblad (Achillea millefolium, witte, roze en de gouden duizendblad) met Keltisch zeezout, Arnica en Echinacea.
Het is een algemeen versterkende remedie om de invloeden van schadelijke technologische en negatieve omgevingen van de moderne wereld aan te kunnen (alle vormen van straling/electro smog)en en werkt ook uitstekend voor negatieve gedachtenvormen. Deze bescherming ontstaat door versterking van het eigen innerlijk licht. 

Deze remedie is een combinatie van Yarrow, Pink Yarrow, Golden Yarrow, Arnica en Echinacea.  Met de tinctuur van Yarrow & Echinacea, op basis van Keltisch zeezout en water.
 • Fysieke & etherische vitaliteit
 • Allergische overgevoeligheid
 • Giftige straling
 • Verstoring van de levenskracht & vitaliteit
 • Ernstige overgevoeligheid op straling
 • Slecht funtionerend immuunsysteem
 • Stress

De Yarrow Environmental Solution helpt ook met het versterken van het immuunsysteem, speciaal voor personen die snel last hebben van allergieën en van chemisch producten en bij andere problemen met het immuunsysteem. Glazen spray flesje 30ml.

Gebruik: De remedie rechtstreeks in de mond sprayen, vier spraytjes per keer, vier keer per dag.Yarrow - duizendblad

F.E.S

Yarrow

Prijs : 

7.5 ml: 10.50€

30 ml: 18.50€


Voor versterking van het innerlijke licht en de aura tijdens negativiteit en disharmonie, tegen overgevoeligheid en kwetsbaarheid.
Bouwt een positief psychisch schild op.  Zeer nuttig voor iedereen die de neiging hebben om indrukken, ziekten en problemen van de omgeving over te nemen.
Voor iemand die gevoelig is voor krachten en energieën van buitenaf. Yarrow biedt deze mensen een extra beschermlaag in de aura.

 • Snel uitgeput
 • Bescherming
 • Extreme kwetsbaarheid voor anderen
 • Psychische vergiftiging
 • Om een lichtgevend & sterk aura te krijgen
 • Voor flexibele psychische krachten te ontwikkelen
 • Brengt meedogende & meelevende gevoeligheid


findhorn

PSYCHIC PROTECTION - Bescherming remedie

Findhorn essences

Prijs : 

Druppels 30 ml: 14.50€

Spray 50 ml: 17.50€

 

Prijs :  Helpt om het emotionele lichaam te beschermen tegen negatieve krachten.
Als het zonnevlecht chakra wordt beïnvloed door de negatieve gedachten van jezelf of andere mensen, of in overweldigende & drukbevolkte situaties als de gedachtevorming van de massa negatief is, bvb als gevolg van de invloed van de media, cynisme, ...

Gebruikte bloesems:

-Daisy: in je centrum en beschermd blijven in turbulente situaties.
-Thistle: toegang hebben tot innerlijke kracht en moed.
-Rose Alba: geduldige vasthoudendheid en doorzettingsvermogen om met de situatie om te kunnen gaan.
-Iona Pennywort: om het beschermende licht van de geest aan te roepen.
-Watercress: transformeren en reinigen van negatieve energieën terwijl je het afweer systeem van het lichaam versterkt.

In de spray zitten de bloesems + zuivere etherische olie van roos & frankincense.

Gebruik:
Druppels: 7 druppels onder de tong 3 x daags.
Spray: voor uitwendig gebruik.  Rond het lichaam spuiten. Zo vaak als nodig.
Kan samen gecombineerd worden.findhorn Auric Protection - Creating Safe Boundaries
Aurabescherming, veilige grenzen stellen

Crystal Herbs

Prijs : 

Druppels 10 ml: 7.95€


Indicatie: Overgevoeligheid, gevoel van overgelaten zijn aan andermans emoties en ideeën.
In gezelschap wordt energie weggezogen, vooral in grote groepen.

Gevoel aangevallen te worden door andermans gedachtevormen, of geen onderscheid kunnen maken tussen eigen emoties en die van anderen.
Zwakke energetische afscherming.
Overgevoeligheid is een belangrijk patroon voor velen en heeft vaak te maken met onderbewuste overtuigingen over onze grenzen naar anderen toe en naar de wereld om ons heen.
Veel mensen hebben onderbewuste overtuigingen dat het veiliger is als zij geen scherpe grenzen stellen, terwijl anderen een verwrongen beeld hebben van zich dienstbaar opstellen, waardoor zij onbewust geen gezonde grenzen kunnen neerzetten.
Dit patroon kan ook verband houden met oude ervaringen van misbruik of situaties waarbij we ons onder druk gezet voelen als we in onze eigen kracht staan.
Het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor onze eigen ruimte is een belangrijke eerste stap in het werken met dit patroon.

De Auric Protection Essence heeft veel mensen geholpen bij het herkennen en bepalen van hun eigen energie, ten opzichte van die van anderen.
Vaak is dit de eerste keer dat zij dit onderscheid kunnen maken en dat komt dan als een openbaring en opluchting om te weten dat zij hun eigen energieruimte mogen hebben.
De aura kan ook verzwakt raken door een shock, trauma, en door alcohol- of drugsmisbruik, en ook door ziekte of uitzonderlijk grote emotionele behoefte.

Samenstelling: Duizendblad, bergamot, stauroliet (mineraal), magnetiet, larimar (mineraal).

Gebruik: 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. 
De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren.
Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent.findhorn Being Present - Becoming Grounded
In het Nu zijn, geaard zijn

Crystal Herbs

Prijs : 

Druppels 10 ml: 7.95€


Indicatie: Snel zweverig, niet goed geaard zijn, of in een droomwereld van 'wat als...', waardoor het moeilijk is om met de aandacht in het Nu te blijven.
Ook bij moeite om met een taak te beginnen en het werk af te maken.

Een goede verbinding met de aarde - ook wel 'aarding' genoemd - hebben we nodig om volkomen aanwezig te zijn en ook om efficiënt in het leven te functioneren.
In een wereld met voornamelijk bezigheden waarbij de linker hersenhelft wordt gebruikt was het voor ons maar al te makkelijk om patronen op te bouwen waardoor we ofwel in het verleden,
of met onze gedachten in de toekomst waren, en daardoor niet meer in het moment van Nu konden zijn.
Dit houdt in dat wij maar al te vaak in ons leven oude patronen uitspelen, in plaats van het maken van nieuwe keuzes gebaseerd op wat er werkelijk gebeurt in onze wereld van Nu.
Dit is voor sommigen zo'n onbewust patroon dat ze het zelf niet eens doorhebben dat ze hun leven op de 'automatische piloot' leiden.
Deze combinatie helpt ons bij het transformeren van onderliggende patronen die ons verhinderen om volkomen in het Nu te leven.

Samenstelling: Duizendblad, bergamot, staroliet (roodbruin mineraal), lodestone (magnetisch mineraal), larimar (pectoliet, blauw mineraal)

Gebruik: 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. 
De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren.
Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent.

 wierook

Aura Cleansing wierook


Prijs: 1.50€ / doosje van 20 sticks

Aura Cleansing 15gr is een heerlijke wierook geur van Satya. Van de makers van de al om bekende Nag Champa wierook. Aura Cleansing is gemaakt van de geur Green Mint een heerlijke frisse geur.

Deze wierook is reinigend en kan je gebruiken om je aura of huis mee te reinigen.

 wierook

Salie wierook


Prijs: 1.00€ /  hexagram pak 20 gram

From the Land of Traditional Excellence.

Salie is een sterke energetische reiniger.


Gebruik:  huis & voorwerpen zuiveren van negatieve energie
Edelsteen hangers
Turkoois 5.00€ :


turkoois


Turkoois berschermt mens en dier tegen negatieve dingen van buiten af. Hij bevordert goede relaties en schenkt welzijn aan de drager. Absorbeert schadelijke trillingen en weert het boze oog. Deze steen is een goede steen om mee te nemen op reis.
Helpt tegen opvliegers, de ziekte van Pfeiffer, reuma, gewrichtsproblemen, prostaatziekten, aandoeningen aan de luchtwegen, kanker, pijn, ziekten door tekort aan voedingsstoffen en stoornis in doorbloedingen.
Beschermd verder tegen ongeluk, brengt harmonie in het huwelijk, helpt niet verwerkte emoties op te lossen, bevorderd goede relaties en schenkt welzijn en geluk.
Turkoois is een vriendschapssteen die helpt bij de verwerking van negatieve ervaringen. Het mineraal trekt het goede aan, versterkt de goede smaak, geeft geluk, maakt tevreden. Is een goede beschermer op reis en bij autorijden.
Draag Turkoois o.a. bij: opvliegers in de overgang, nachtmerries, leverklachten, krampen, keelontsteking, aandoeningen aan de luchtwegen. Turkoois verkleurt bij ziekte en gevaar.

Ook verkrijgbaar als rekarmband en als splitketting.
Toermalijn zwart 5.00€ :


turkoois Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. Deze steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve.
Ook reinigt toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht.
 
Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol.

Toermalijn werkt heel rustgevend en kalmeert nervositeit. Toermalijn helpt bij alle vormen van infecties en vergiftigingen. Hij is een ideale hulpt bij gordelroos en keelproblemen. Toermalijn is zéér nuttig tegen allergieën en evenwichtstoornissen. ( ook bij syndroom van Ménière )
Hij versterkt het zelfvertrouwen, geeft inspiratie en levensvreugde. Hij verdrijft negatieve gedachten en verdriet. Is heel belangrijk voor het behandelen en bestrijden van stress en spanningen.

Toermalijn bevordert het zelfvertrouwen en de concentratie. Het mineraal beschermt tegen negatieve straling en gedachten, ontspant bij nervositeit en troost bij verdriet.

Zwarte toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. 

Draag Toermalijn bij
: duizeligheid, nervositeit, gebrek aan zelfvertouwen, zwakke concentratie, vallen en struikelen. Groene Toermalijn vergroot het doorzettingsvermogen, schenkt zelfvertrouwen en levenskracht. Helpt bij de ziekte van Ménière. Zwarte Toermalijn neutraliseert restspanning van elektrische apparaten en beeldschermen. Beschermt tegen tegen negativiteit van buitenaf, dit geldt zowel voor negatieve gedachtekrachten als voor aardstraling, radio-activiteit en ziekmakende lichaamsenergieën.
Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het immuunsysteem en pijn.

Ook verkrijgbaar als rekarmband. (tourmaijn zwart of tourmalijn multi kleuren) en als splitketting.
Obsidiaan zwart 5.00€ :


onyx
Is goed voor een te hoge bloeddruk en bevordert het herstel van de huid na verwonding. Ondersteunt het skelet en de ruggenwervels.
Werkt zeer goed bij aandoeningen van de luchtwegen zoals verkoudheid, griep, ...
Obsidiaan heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en stimuleert de werking van de panceas, lever en de nieren.   Ook werkt obsidiaan pijnstillend, krampopheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.
Geestelijk werkt hij ontspannend bij onrust en prikkelbaarheid en bevordert een goede nachtrust. Helpt zeer goed bij geestelijke vermoeidheid.
Obsidiaan is ook sterk inzichtgevend en reinigend.  Hij stimuleert je persoonlijke ontwikkeling door je inzicht te geven in jezelf en helpt je bij het opruimen van bagage uit het verleden.
Hij brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen en/of ziekte en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.
De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. Obsidiaan vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen.
Deze steen is echter niet voor gevoelige mensen aan te raden.  Obsidiaan kan zeer krachtig werken.  Dit omdat hij heftige emoties naar boven kan halen en omdat sommige inzichten erg confronterend kunnen zijn.  
Een alternatief voor deze gevoelige mensen is de zachter werkende variant zoals apachetranen of sneeuwvlok obsidiaan.
Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.
Agaat 3.00€ :


agaat
Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen.   De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Hij stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken.
Agaat bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Ook beschermt agaat het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.
Op fysiek niveau is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen dit komt omdat hij beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Maar agaat heeft ook een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.  
Verder is agaat is zeer nuttig gebleken bij het behandelen bij luchtwegen problemen, ademnood en astma. (dit wel samen met barnsteen!)
Agaat geeft bescherming tegen aardstralen Ook verbetert hij de bloedsomloop en verstekt het hart.
Deze steen versterkt de persoonlijkheid en geeft zelfrespect.
Agaat (zeker mosagaat) zijn zéér geschikt tegen oorsuizingen.


Ook verkrijgbaar als druppel hanger (zie onderaan deze lijst) en als rekarmband

Aventurijn groen 3.00€ :


aventurijn
Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Deze steen werkt in op het hart chakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken.
Aventurijn stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën.  Maar hij werkt ook zeer ontspannend & kalmerend bij woede, ergernis en irritatie.  
Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. Deze steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders.
Op fysiek niveau heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk en het cholesterol gehalte. Verder werkt aventurijn pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op de huid (uitslag, allergische reacties, etc.), stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.
Aventurijn is goed tegen eczeem, uitslag, acne, rode vlekken. Helpt bij neusbloeden en is een goede hulp bij artrose en ontkalking. Ook helpt aventurijn de bloeddruk terug in balans te brengen. Kinderen die niet goed groeien zijn ook vaak drukke of onrustige kinderen. Aventurijn helpt hen weer wat rustiger te worden. Werkt goed tegen jeugdpuistjes ( verdwijnen door het dragen van een aventurijn, samen met het gebruik van omega 3-6-9 ) Mensen die snel hun zelfbeheersing verliezen ( driftig ) vinden met het dragen van aventurijn, hun innerlijke balans terug.


Ook verkrijgbaar als druppel hanger (zie onderaan deze lijst) en als rekarmband

Bergkristal 3.00€ :


bergkristal
Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt bij healingen en bij energetisch werk. Deze steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.
Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Bergkristal beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans.
Op mentaal niveau bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. Deze steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.
Ook vermindert hij zwellingen, misselijkheid en diarree.
Bergkristal brengt inzicht en helderheid, heft geestelijke blokkades op en herstelt de energiestroom.
Bij bevat silicium dat belangrijk is voor de algemene toestand van iemand. Helpt goed tegen stoornissen van haar en nagels.
Bergkristal werkt goed tegen wagen- en zeeziekte, verdrijft depressies, angsten, evenwichtsstoornissen (samen met tourmalijn), reinigt (bvb na ziekte), geeft energie en bevordert helder denken.  Hok geeft ook verlichting bij artritis en artrose.
Vermindert zwangerschapsbraken ( samen met jaspis).
 Bergkristal is een ideale steen bij rugklachten en heeft een goede invloed op het skelet. Hij neemt besluitloosheid weg!

Ook verkrijgbaar als hart hanger (zie onderaan deze lijst) rekarmband en als splitketting.

Fluoriet 5.00€ :


fluoriet
Fluoriet is een beschermende & stabiliserende steen.  Hij vergroot het zelfvertrouwen en helpt structuur te brengen in je leven.
Deze steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. Want deze steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis.
Hij beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons).
Fluoriet ook heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma.  Hij is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen.
Verder heeft hij een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.  Maar fluoriet is echt zeer goed voor het gebit en de opbouw van het beendergestel.
Werkt positief op spataderen en wonden.   Helpt geestelijke problemen aan te pakken.   Helpt om de concentratie te vergroten.   Er wordt zelfs beweerd dat fluoriet het IQ kan verhogen.
Voor mensen die gejaagd zijn, of die lichamelijk en geestelijk veel energie verbruiken, is het een uitstekende steen.

Ook verkrijgbaar als druppel hanger (zie onderaan deze lijst) en als rekarmband.

Rookkwarts 4.50€ :


rookkwarts
Rookkwarts is een uiterst sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen  van lichaam, ziel & geest.
Hij is zeer geschikt om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. Deze steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt ervoor dat je je geestelijke veerkracht kan bewaren.
Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op angst (zeker faalangst), nachtmerries, depressie en suïcidaliteit.
Deze steen stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie.
Rookkwarts beschermt tegen negatieve (elektromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.) en helpt bij het mediteren.
Hij is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden.
Op fysiek niveau werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, bekken, benen, hoofdpijn, restless legs syndroom en de geslachtsorganen.
Hij kan ook helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.  
Verder kalmeert rookkwarts wanneer men zich opgejaagd voelt en verminderd nervositeit.
hij is een goede talisman tegen negatieve energieën.
Versterkt de concentratie, hart en nieren. Verder vergroot hij op fysiek vlak de vruchtbaarheid en beïnvloedt het onderlichaam en voortplantingsorganen.
Hij voert negatieve energie af, geeft kracht om wensen en dromen waar te maken, helpt te verbinden met de aarde, beschermt tegen ondoordacht handelen, versterkt het verantwoordelijkheidsgevoel.

Ook verkrijgbaar  als rekarmband

Vorige paginaCopyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005