Archangels & Ascended Masters Essences & Engelen essences


Archangels & Ascended Masters Essences en Engelen essences

 


Archangels & Ascended Masters Essences zijn verkrijgbaar als volledige set (of elk afzonderlijk) van alle vier de Aartsengelen en de zes Meesters van Gene Zijde, in een mooie kartonnen doos. Deze prachtige Essences helpen je om in contact te komen met de energie van de Aartsengelen en de Grote Meesters en vormen een heel mooi geschenk, voor jezelf en voor anderen. 

Elke Essence in deze set is op energieniveau afgestemd op het bewustzijn dat bij een bepaalde Aartsengel of Meester hoort. 

Als poorten naar een hogere dimensie helpen deze essenties om gemakkelijker in verbinding te komen met het netwerk van licht en hoger bewustzijn van de Spirituele Hiërarchie, waardoor dit een prachtige set essenties is voor hen die zich meer willen verbinden met deze Spirituele Hiërarchie. 

Ook de prachtige Angel Essences in deze populaire set creëren een brug tussen onze wereld van alledag en die van het rijk van de Engelen. De Engelen werken via deze Essences om je de positieve eigenschappen ervan diep in je bewustzijn te laten doordringen, waardoor transformatie en hoger bewustzijn mogelijk worden. Een heel mooie set van Essences voor diegenen die willen werken met de krachten van de Engelen! Een Angel Essences set vormt een wonderbaarlijk gereedschap voor transformatie en is ook een prachtig geschenk om iemand te geven. 

Daar zijn prachtige Angel Essences bij, zoals de Engel van Overvloed en de Engel van Vergeving. Maak die overbrugging tussen jouw wereld en die van de Engelen!

Angel Essences zijn apart verkrijgbaar, en als complete set van twintig in een mooie kartonnen doos. Deze prachtige Essences helpen je om in contact te komen met de energie van de Engelen en vormen een heel mooi geschenk, voor jezelf en voor anderen. Elke Essentie in deze set is op energieniveau afgestemd op het bewustzijn dat bij een bepaalde Engel hoort.

Prijzen:
Set van 10 flesjes 10 ml: 67.50€
Los flesje 10 ml: 6.95€


Archangels & Ascended Masters 


Aartsengel Gabriël 

Roep deze aartsengel Gabriël aan als je zijn hulp wilt voor meer helderheid, zuiverheid, orde en discipline.
Zijn werk is het scheppen van meer harmonie, schoonheid en zuiverheid op aarde. Hij helpt je bij het intuïtiever worden en bij het vinden van jouw eigen weg in het leven. Doe een beroep op zijn hulp als je voelt dat je gezuiverd wilt worden. Aartsengel Gabriël is ook de beschermengel bij de geboorte van een kind, dus je kunt zijn zegening ook inroepen voor alle pasgeborenen.


Aartsengel Michaël 

Roep aartsengel Michaël aan als je hulp wenst bij moed, kracht en bescherming.
Hij draagt het vlammende blauwe Zwaard van Waarheid, en als daarom gevraagd wordt zal hij het gebruiken om je los te snijden van oude bindingen of verkeerd gerichte energieën die tegen je werken. Vraag zijn bijstand in elke situatie waarin je voelt dat je meer wilskracht nodig hebt, en meer initiatief, kracht en duidelijkheid, of wanneer je behoefte aan bescherming hebt - lichamelijk of geestelijk.

Aartsengel Rafaël 

Doe een beroep op aartsengel Rafaël als je hulp nodig hebt bij genezing, waarheid en inzicht.
Vraag om zijn hulp bij alle vormen van genezing en om negatieve blokkades die ziekte veroorzaken op te ruimen. Hij zal je ook helpen om meer inzicht en innerlijk weten te ontwikkelen, door het openen van het zesde chakra (derde oog).


Aartsengel Uriël 

Roep aartsengel Uriël en zijn vredesengelen aan bij elke situatie waarbij de energie van Heilige Vrede nodig is.
Vraag zijn hulp om je angsten te laten verdwijnen, zodat je diepe vrede kunt vastleggen in jouw wezen. Hij kan ook hulp bieden bij het verkrijgen van meer helderheid, inzicht en visie.

Ascended Master Babaji 

Versterk jouw verbinding om negatieve energieën uit te zuiveren of te transformeren.
Babaji, ook wel de Yogi-Christus genoemd, is een Mahavatar (Grote Avatar). Ook bekend als de avatar die niet sterft, omdat hij door de eeuwen heen steeds weer verscheen in een menselijk lichaam om vanuit zijn spiritueel toevluchtsoord in de Himalaya zijn werk te doen. Hierdoor is hij een levend voorbeeld voor de mensheid, van wat wij kunnen. Men zegt dat het eerbiedig uitspreken van zijn naam zijn zegen aantrekt.


Divine Mother (Heilige Moeder) 

Doe een beroep op de energie van de Heilige Moederfiguur om hulp bij het in contact komen en in balans brengen van je eigen vrouwelijke energie.
De voedende, vriendelijke energie van het Heilige Vrouwelijke wordt gesymboliseerd door Moeder Maria (in het westen) en Quain Yin (in het oosten). Pas onlangs is de vrouwelijke energie op aarde weer hersteld, waardoor er een nieuwe balans is ontstaan tussen mannelijk en vrouwelijk. De energieën van het Heilige Vrouwelijke en Mannelijke moeten in evenwicht zijn in ons allen en in de Aarde zelf, voordat er vrede en harmonie kan zijn op aarde.  

Meester Kuthumi 

Doe een beroep op zijn bijstand voor het ontvangen van geestelijke inspiratie, hoger weten en wijsheid.
Kuthumi is de Meester van de Tweede Straal, die de eigenschappen vertegenwoordigt van Liefde en Wijsheid. In dit tijdsbestek is hij een Wereldleraar en zijn opdracht is om verlichting te brengen via educatie. In vorige incarnaties verscheen Kuthumi als Pythagoras, Johannes de Geliefde, Sha Jahan die de Taj Mahal bouwde en de Heilige Franciscus van Assisi. Roep hem aan om spirituele inspiratie, hoger weten en wijsheid te ontvangen.

Maitreya 

Versterk je verbinding, voor zuivering en omzetting van negatieve energieën.
De Heer Maitreya is de universele Christusfiguur en staat aan het hoofd van de Spirituele Hiërarchie en de Grote Witte Broederschap. Hij is de leraar van veel van de Meesters van Gene Zijde en overschaduwde Jezus in zijn laatste drie levensjaren, waardoor het Christusbewustzijn op aarde kon worden geplant.

Ascended Master Sananda (Jezus) 

Versterk jouw verbinding met deze Meester, om negatieve energieën te zuiveren en om te zetten.
Misschien wel de meest bekende en geliefde van alle Meesters van Gene Zijde, vanwege zijn incarnatie als Jezus Christus. Hij is Meester van de Zesde Straal, die staat voor deugden, devotie en idealisme. Hij wordt genoemd als een van de twaalf zonen/dochters van God en zijn leven als Jezus stond symbool voor God in menselijke gedaante. Hij was/is de wegbereider voor onze eigen spirituele reis en verheffing. In de esoterische literatuur wordt gezegd dat hij levens op aarde had als Adam, Enoch, Jozua, Elia en de Jozef uit Egypte (vader van Mozes).>

Heilige Germanus van de Violette Vlam 

Versterk jouw verbinding om negatieve energieën te zuiveren en om te zetten.
De Violette Vlam van Transmutatie is een krachtige straal van energie die voor ons allemaal bedoeld is als manier om negatieve energieën te zuiveren en om te vormen in positieve kracht. Meester van Gene Zijde Sint Germanus bracht ons mensen het geschenk van de Violette Vlam na de Harmonische Convergentie in 1987. Dat was een zegening van de Oerbron om ons ontwaken te bespoedigen. Doe een beroep op de Violette Vlam om negatieve gedachten en gevoelens te zuiveren. Zet een bepaalde situatie in de Violette Vlam en vraag of alles ten goede mag komen. Met het nemen van deze essentie word je geholpen om de verbinding daarmee te versterken.

Hoe gebruik je de Angel Essences? 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. 

Men heeft ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. Angels Essences Angels Essences set 1


Prijzen:
Set van 10 flesjes 10 ml: 67.50€
Los flesje 10 ml: 6.95€
Angel of Abundance - Engel van Overvloed:
De Engel van Overvloed zal je subtiel steunen en begeleiden bij het ontdekken en loslaten van overtuigingen die je armoedebewustzijn voeden.  
Hierdoor komt er een opening naar allerlei nieuwe vormen van overvloed in jouw leven.
Hierdoor kun je bewust beleven dat jij deel uitmaakt van de oneindige stroom van heilige (heelmakende) universele energie.


Angel of Compassion - Engel van Compassie:
The Engel van Compassie helpt je om onderscheid te maken tussen waar medeleven (belangeloze liefde) en de lagere tegenhanger ervan, sympathie, op het emotionele vlak.
Doe een beroep op de bijstand van deze Engel om je te helpen om die trilling van compassie uit te stralen naar alle mensen en situaties in jouw leven.


Angel of Forgiveness  - Engel van Vergeving:
De Engel van Vergeving geeft de energie van Venus door en raakt je direct in je hartchakra met een Liefde die alomvattend en vergevend is.
Hierdoor word je subtiel geleid en geholpen om vergevingsgezind te zijn, naar jezelf toe en naar anderen, zodat je weer heel kunt worden.


Angel of Glory  - Engel van Pracht:
De Engel van Pracht opent je hart en geest voor meer begrip en inzicht voor de grootsheid van God, de Schepper van universele Intelligentie.
Dit zal je helpen om jouw eigen verbinding met de Oerbron te vergroten en je te leiden naar een beter inzicht in de pracht van je eigen ziel.


Angel of Joy - Engel van Blijdschap:
De Engel van Blijdschap helpt je om je hartcentrum weer open te stellen en te verbinden met de trilling van vreugde en blij kunnen zijn, waardoor er een gevoel ontstaat van moeiteloosheid en hernieuwde vreugde om te leven.
Je wordt geleid in het ervaren van het leven door de ogen van een kind, onbevangen en blij, in alle aspecten van het leven.


Angel of Love - Engel van Liefde:
De Engel van Liefde werkt met de frequenties van onvoorwaardelijke liefde en helpt je om deze energie in jouw eigen hartchakra te activeren. Je wordt geleid in het onderscheid maken tussen deze Liefde en de lagere tegenhanger, die gebaseerd is op emotionele gehechtheid. Vraag om de hulp van deze machtige Engel om die gebieden in jezelf waar te nemen die vragen om onvoorwaardelijke liefdevolle aanvaarding.


Angel of Patience - Engel van Geduld:
De Engel van Geduld helpt je bij het voelen en begrijpen van de essentie van geduld. Terwijl je toelaat dat deze energie steeds meer de overhand krijgt in je binnenste ga je merken dat je lichamelijk en geestelijk steeds rustiger wordt en dat je meer met de stroom van leven mee kunt gaan.


Angel of Peace - Engel van Vrede:
De Engel van Vrede begeleidt en helpt je de plek diep in jezelf te vinden waar altijd vrede heerst, en om te kiezen voor een leven vanuit een centrale plek van kalmte, vrede en rust. Doe een beroep op deze Engel om je te helpen bij het uitstralen van de trilling van Vrede, zelfs middenin de chaos en onrust van het leven.


Angel of Purification - Engel van Zuivering:
De Engel van Zuivering helpt je bij het loslaten en omvormen van de lagere energietrillingen in je subtiele lichamen en aura. Roep deze Engel aan wanneer je hulp nodig hebt om meer zuiverheid te brengen in gedachten en geest.


Angel of Tranquillity - Engel van Rust :
De Engel van Rust zal je subtiel ondersteunen en helpen bij het (opnieuw) contact maken met de eigenschappen van kalmte en rust, ten tijde van verwarring en leed. Visualiseer jezelf zittend bij een stil, prachtig meer, samen met deze Engel van Rust naast je, steeds als je deze Essence gebruikt.

Angels Essences set 2


Prijzen:
Set van 10 flesjes 10 ml: 67.50€
Los flesje 10 ml: 6.95€Angel of Beauty - Engel van Schoonheid:
De Engel van Schoonheid herinnert ons eraan dat schoonheid van binnen zit, en helpt ons om ons gewaar te worden van de innerlijke schoonheid in alles en alle vormen van leven, ook in ons eigen wezen.


Angel of Determination - Engel van Vastberadenheid:
De Engel van Vastberadenheid helpt en ondersteunt je bij het vinden van innerlijke besluitvorming en wilskracht om door je leven heen gefocust te blijven op jouw eigen energie, en niet afgeleid te worden van wat van belang is voor jouw eigen groei, zodat jouw ware Zelf kan stralen.


Angel of Grace - Engel van Genade:
De Engel van Genade schenkt ons de gave van Goddelijke bijstand, met hulp van de wet van genade.
Doe een beroep op deze Engel als je hulp nodig hebt bij het loslaten van oude patronen, overtuigingen of emotionele stukken die je geestelijke groei belemmeren. Zodra je de les uit die oude situaties hebt kunnen leren, en daarbij ook echt kunt vergeven, dan komen de Engelen je te hulp bij het gemakkelijk en soepel loslaten van die oude energie, als je erom vraagt.


Angel of Harmonie - Engel van Harmonie:
De Engel van Harmonie kan het emotionele evenwicht herstellen en troost en inzicht geven, vooral als er sprake is van emotionele problemen.


Angel of Hope - Engel van Hoop:
De Engel van Hoop begeleidt en ondersteunt je op subtiele wijze om het licht van de hoop levend te houden in je hartchakra, ten tijde van moeite, verdriet en zorg.


Angel of Mercy - Engel van Genade:
De Engelen van Genade werken onder de nieuwe wet van Heilige Genade in het Watermantijdperk, waardoor wij de kans krijgen om alle karma's waarmee we te maken hadden op te ruimen en los te laten, door middel van de genadige beschikking van onze Kosmische Ouders.
Roep deze genade-engel aan om je bij te staan met het vrijmaken van alle karmische last die je nog tegenhoudt op dit moment.


Angel of Strength - Engel van Kracht:
De Engel van Kracht komt je te hulp wanneer jij vraagt om bijstand bij het weer in contact komen met je eigen innerlijke kracht.
Doe een beroep op de bijstand van deze Engel als je voelt dat je kracht of energie tekort komt om door te gaan; vooral als er negatieve energie om je heen is.


Angel of Transmutation - Engel van verandering & omvorming:
De Engel van Verandering zal je bijstaan om jouw energie op te vijzelen tijdens het schoonmaken en omvormen van lagere trillingen naar positieve energie.
Doe een beroep op deze Engel ten tijde van diepgaande zuivering en innerlijke healing.


Angel of Truth - Engel van Waarheid:
De Engel van Waarheid zal je steunen en leiden bij het ontdekken van jouw eigen waarheid en je helpen bij het in liefde uitdrukken van die waarheid, ongeacht de omstandigheden.
De Engel zal je ook helpen om in te zien dat jouw waarheid altijd in verhouding is met jouw huidige bewustzijnsniveau, en dat dit zal veranderen naarmate je gewaar zijn zich verder ontwikkelt.


Angel of Wisdom - Engel van Wijsheid:
De Engel van Wijsheid helpt en leidt je bij het komen tot jouw eigen innerlijke wijsheid, door het hartchakra en voorhoofdchakra met elkaar te verbinden en die verbinding sterk te maken.
Hierdoor kunnen we inzichten, verkregen door ons gevoel, moeiteloos verbinden met die hogere trilling van wijsheid en inzicht, waardoor we werkelijk wijs kunnen zijn.


Angel Essences set 1 - 10 flesjes van 10 ml bestaat uit: Abundance, Compassion, Forgiveness, Glory, Joy, Love, Patience, Peace, Purification en Tranquility.
Angel Essences set 2 - 10 flesjes van 10 ml bestaat uit: Beauty, Determination, Grace, Harmony, Hope, Mercy, Strength, Transmutation, Truth en Wisdom.


Hoe gebruik je de Angel Essences? 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. 

Men heeft ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. 
 Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.
Vorige paginaCopyright © Valérie's Aroma-atielier 2004 - 2005