Aurasprays & geurfrequenties: Draken HealingauraspraysDe onzichtbare kracht van de natuur 

100% natuurzuiver handgemaakte, helende geurfrequenties.


aurasprays Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt, weer in balans worden gebracht.


Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen, geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.Welke geurfrequentie voor welke klacht: klik hier voor een overzicht  

Prijzen kan je terugvinden op de webshopAlle soorten geurfrequenties per thema: klik hier voor een overzicht  Draken Healing aurasprays

Gele Draak: 

pranaromDe Gele Draak zegt; Maak contat met je lichtvoetige kant en sta spontaan als een kind in het leven!

Ingrediënten van deze geurfrequentie: Zilverspar, Tea Tree, Steranijs, Tuberoos, Parasol den, Wortelzaad, Kummel, Lavendel,
Bloedsinaasappel, Kamfer, Roos.

Gele draak heeft een speelse energie en brengt je in contact met je lichtvoetige kant, met je humor en je relativeringsvermogen.
Doordat deze energie je in contact brengt met je innerlijke spontane kind zul je je snel verlicht voelen en ontdaan van zware
lasten en zorgen.
Deze draak brengt je in contact met het gevoel van overvloed, er is genoeg, jij bent genoeg, je mag helemaal zijn wie je bent.
Gele draak heeft een zeer vriendelijk voorkomen en is gericht op gemeenschappelijkheid, bevordert het aangaan van contacten,
het delen in je rijkdom op alle vlakken en het aangaan van samenwerkingsverbanden.
In de periode die we zijn ingeslagen gaat het om het bundelen van krachten, de periode van op eigen houtje het wiel uitvinden
en vanuit macht en angst alleen blijven varen verdwijnt.
Gele draak brengt je in contact met de energie van vrijmoedigheid en vrijgevigheid, laat je ervaren dat zodra je geeft je meteen
ontvangt.
En dat het er dus niet om gaat of de ander jou hierin beantwoordt maar dat je geeft omdat jij overvloed bent, jij bent alles, jij
bent liefde, zodoende kun je vanuit overvloed alleen maar delen. Hetgeen je vanuit zuiverheid deelt zal binnenkomen en zich vermenigvuldigen ook al is het effect van jouw overvloed op de buitenwereld lang niet altijd zichtbaar. Gele draak zet aan tot verzoening en broederschap. Ze brengt mensen bijeen en brengt de oude wijsheden betreffende bundeling van krachten vanuit gemeenschappelijke tradities en volkeren in het bewustzijn omhoog.
Gele draak is energie van plezier en vreugde. En vreugde en plezier werken aanstekelijk en verbindend.
Gele draak heeft zich verbonden met de energie van Citrien.
Citrien is de steen van overvloed. En leert je hoe je rijkdom, succes en goede dingen kunt aantrekken. Citrien heeft een opgewekte energie en stimuleert delen in wat je hebt, en heeft de kracht vreugde te schenken.


Groene Draak: 

pranaromDe Groene Draak zegt; Open je hart en verbind het met het hart van Moeder aarde, haar levenskracht maakt persoonlijke groei mogelijk!

Ingrediënten: Spike Lavendel, Patchouli, Angelica, Kummel, Melisse, Wierook.

De energie van de groene draak helpt om het hart te openen en verbind de energie van het hart met het hart van moeder aarde. Groene draak helpt je om vrede te hebben met de kracht van de aarde, met de levenskracht die groei mogelijk maakt maar ook de kracht van vernietiging in zich draagt.
De meeste mensen dragen op hart niveau sterke verwondingen met zich mee die te maken hebben met de vernietigende kant van de aarde energie.
Veel seksuele ontkrachting en verkrachting van de vrouwelijke energie heeft diepe verwondingen in de onderbuik en het hart achtergelaten.
De tijd van macht en onderdrukking is plaats aan het maken voor die van kracht en samenwerking, voorwaarde is dat een ieder zijn bewustzijn verruimd en zich op hart niveau weer opent en verbindt met het hart van de aarde.
Moeder aarde is daar om ons te voeden en te leiden.
Groene draak helpt je om weer op haar te vertrouwen en om je weer veilig te voelen met de kracht van de aarde en je innerlijke groei mogelijk te maken. Groene draak helpt je om ondanks je pijn je hart open te houden en helpt je in het transformeren van je hartenpijn. Ze helpt je om je vrouwelijke sexuele energie weer te verbinden met je hart.
Groene draak heeft zich verbonden met de energie van Malachiet.
Malachiet ondersteunt het openen van het hart door vervuilde, zware energiën op te nemen, heeft de kracht om aarde energie te genezen.
Malachiet geneest verwondingen die te maken hebben met schending van de vrouwelijke energie.
Het opent het hart voor onvoorwaardelijke liefde.


Indigo Draak: 

pranaromDe Indigo Draak zegt; verbind je weer met je eigen licht en voel je niet meer afgescheiden, eenheid zul je ervaren!

Ingrediënten van deze helende geur: Palmarosa, Venkel, Wierook, Basilicum, Jasmijn.

De energie van indigo draak helpt om innerlijke onvrede afkomstig uit het
afgescheiden zijn van je eigen licht aan de oppervlakte te brengen en te transformeren. Deze energie heft tegenstellingen op en helpt je om i.p.v. deel te nemen in dualiteit, en dus het ego te blijven voeden, te komen tot eenheid en heelheid in je wezen. Indigo draak helpt je om alle aspecten van het mens-zijn onder ogen te komen en te aanvaarden. Zij maakt je duidelijk dat je niet heel kunt zijn zolang je deel blijft nemen in het uitleven van je projecties en verlangens en daarmee je af gescheidenheid blijft koesteren.
Indigo draak laat je "helder zien" wat van jou is wat je onder ogen dient te komen, ze helpt je om hier vrede mee te hebben en van hieruit af gescheidenheid van anderen bij de ader te laten. Indigo draak heeft zich verbonden met de energie van Lapis Lazuli.
Lapis Lazuli versterkt de energie van innerlijke vrede en het helder zien.


Paarse (Violette) draak: 

pranaromDe Paars (Violette) draak zegt; Laat alle gevoelens van schuld en zelfvernietigen los en ga liefdevol met jezelf om.

Ingrediënten van deze helende geur: Ylang Ylang, Sandelhout Oost, Petitgrain, Mandarijn, Ravensera, Citroen, Hysop.

De energie van de paars/violette draak helpt je om jezelf te vergeven, vergeven voor alle energie van destructie en ontkrachting waarmee je je bewust en onbewust hebt verbonden.
Deze draak helpt je om liefdevol met jezelf om te gaan, om gevoelens van schuld en zelfvernietiging los te laten.
Haar liefdevolle energie van mededogen en compassie versterken deze energie in je wezen, zodat je niet alleen jezelf maar ook anderen kunt vergeven.
Het verlangen van eenheid en gelijkheid dat onder de pijn van destructie en ontkrachting aanwezig is wordt naar de oppervlakte gebracht.
Haar taak en kracht is dat ze je wijst op de eenheid die in alles aanwezig is, zij helpt je om je aandacht gericht te houden op hetgeen jij en de ander werkelijk bent, namelijk onvoorwaardelijk liefdevol bewustzijn.
Paars/violette draak helpt je om je hart geopend te houden wanneer je je gekwetst en teleurgesteld voelt, ze tracht je te laten zien dat hetgeen in de ander aanwezig is ook in jou aanwezig is, oftewel de ander en jij zijn een er bestaat geen ander. Deze draak heeft zich verbonden met de energie van Amethist.
Amethist zet energie om in liefde, het verdrijft energie van angst, woede en bezorgdheid. Het helpt om droefheid en leed te verlichten en zo om verlies en teleurstellingen te verwerken. De energie van amethist bevordert de liefde voor het goddelijke, het geeft inzicht in de ware aard van het goddelijke.
Rode (Oranje) Draak:

pranaromDe Rode (Oranje) draak zegt; Leef vanuit je passie en wordt je bewust van alle overtuigening die je bij je passie vandaan houden.

Ingrediënten van deze helende geur: Pepermunt, Coriander, Petitgrain, Tonkaboon, Bergamot Reggio, Tuberoos.

De energie van de rood/oranje draak wordt ook wel de vuurdraak genoemd, deze draak draagt de kracht en de eigenschappen van vuur in zich.
Ze helpt je je passie te herstellen, je creatief en verbeeldend vermogen.
Haar energie helpt je om alles waar jij je voor schaamt en onderdrukt onder ogen te komen, ze brengt je schaduw in het licht.
Deze energie helpt je om je seksuele levenskracht en je erotische wezen te erkennen en toe te laten.
Rood/oranje draak maakt je bewust van je vrouwelijke sensualiteit, van je schoonheid en aantrekkingskracht en helpt je om die niet te onderdrukken en/of te misbruiken. Ze helpt je om aanwezig te zijn in je onderbuik, om contact te maken met je verlangens, ze leert je te genieten.
Ze helpt je om innerlijke beperkingen die je tegenhouden om je passie en vuur te voelen te transformeren.
Ze helpt je om te mogen ontvangen en ontspannen, evenals ze bijdraagt aan het delen in je eigen vuur met anderen.
Deze draak heeft zich verbonden met de energie van Rode Jaspis.
Rode Jaspis bevrijd vastzittende energie in het bekken, helpt bij de wedergeboorte van je vrouwelijke seksualiteit/sensualiteit, en het genieten van je seksuele wezen en genot in het algemeen. Daarnaast helpt Rode Jaspis je om je niet te laten misbruiken in je seksuele energie doordat ze je helpt bij het aangeven van je grenzen.

Turkoise draak: 

pranaromDe Turquoise Draak zegt; Sta in je eigen kracht en heb geen behoeft om bevestigd te worden door anderen, je bent goed zoals je bent!

Ingrediënten van deze helende geur: Wierook, Vetiver, Roos, Niaouli, Litsea, Dragon, Bijvoet, Kamille, Ylang Ylang.

Turquoise draak is een zeer wijze draak. Deze energie maakt dat je minder de behoefte voelt om erkenning van buitenaf te verkrijgen en om jezelf te zien i.p.v. voortdurend door anderen bevestigd te willen worden.
Deze draak laat je ervaren dat jij alles bent wat je nodig hebt en dat anderen alles mogen zijn wat zij op dat moment leven. Je zult je minder snel aangevallen of afgewezen voelen enkel doordat je hetgeen anderen naar jou richten niet meer naar je toetrekt.
Deze energie helpt je om gecenterd te zijn en te spreken vanuit je wezen.
Trauma's die te maken hebben met jezelf niet durven te laten zien, te spreken in het openbaar, je kwetsbaar opstellen, angst voor afwijzing en verlies/verlating worden door turquoise draak getransformeerd.
Deze draak helpt je om op geheel rustige wijze de ruimte in te nemen die jij nodig hebt.
Energie van geduld en liefde voor jezelf wordt door deze draak ondersteunt.
Turquoise draak helpt je om je vanuit je eigen wezen en de verbindingen met de kosmos en aarde te vullen en voeden.
Deze draak maakt je bewust van je eigen meesterschap, en richt jouw aandacht op je eigen wijsheid i.p.v. dat je je aandacht en vertrouwen elders richt/zoekt.
De energie van deze draak helpt je om fysiek meer in je lichaam te komen, door je lichaam liefdevol te aanvaarden en te ervaren dat in jou alles huist wat je nodig hebt.
Hierdoor kunnen fysieke blokkades makkelijker oplossen.
Turquoise draak scherpt de zintuigen aan en herstelt de oorspronkelijke blauwdruk van lichaamscellen door ze te voeden vanuit de erkenning van compleetheid.
Turquoise draak heeft zich verbonden met de energie van Aquamarijn.
Aquamarijn moedigt aan om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, om dus zelf te voorzien in hetgeen je nodig hebt. Het helpt gecentreerd te zijn door van buiten komende gedachten te verwijderen. Heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie. Aquamarijn verlicht angsten en geeft inzicht in onderliggende emoties.Witte draak: 

pranaromDe Witte (Kristallijne) Draak zegt; Ervaar de onbegrensdheid en verbind je met je eigen grootsheid en je goddelijke essentie.

Ingrediënten van deze helende geur: Wierook, Sinaasappel, Tangarine, Wintergreen, Mimosa, Gemer, Koriander, Bay St Thomas.

De energie van de wit/kristallijne draak is zeer sereen en brengt ons in contact met de eindeloosheid van het bestaan.
Witte draak laat je je onbegrensdheid ervaren, ze brengt je in contact met je grootsheid, groots denken, besef hebben van je multi-dimensionaliteit.
De taak van de witte draak is om de mens in contact te brengen met zijn goddelijke essentie.
Om de goddelijke moeder en vader van onze schepping in jezelf te her- en erkennen.
Om je te verbinden en af te stemmen op de kosmische rijken waarin je vertegenwoordigd bent, om van hieruit zuivere samenwerking aan te gaan die het hoogste goed van eenheid en gelijkheid dient.
Witte draak verbindt je met je eigen waarheid, met het wezen wat je bent, en helpt je om op deze waarheid te vertrouwen en je waarheid te leven.
Deze energie helpt je om op alle niveaus te zuiveren en zuiver te worden van intentie. Ze transformeert hartzeer afkomstig uit gevoel van eenzaamheid en leegte en heimwee door je te verbinden met de kosmische rijken en de rijken van de aarde. Ze helpt je om het oertrauma complex van af gescheidenheid van je goddelijk wezen te helen op het diepste niveau, om kosmische trauma's te helen en te aarden. De witte/kristallijne draak verbind de aarde energiën met de kosmos en zorgt dat er een voortdurende uitwisseling ontstaat via jouw lichaam.
De energie van deze draak zorgt dat er transparantie ontstaat, dat je je in het nu vanuit je lichaam in meerdere sferen tegelijk kunt bevinden, van hieruit je verbindt met oeroude wijsheden/krachten.
Witte draak opent het Akasha veld (veld van algehele kosmisch bewustzijn) in jouw wezen, en laat je drager van deze energie zijn waardoor het voor je ziel mogelijk wordt om als transmitter te dienen en energiën op aarde te laten aarden.
Witte draak harmoniseert de verschillende diverse energiën en zorgt ervoor dat het aura kristallijn wordt en zich verweeft en uitvloeit met haar omgeving.
Deze draak heeft zich verbonden met de energie van wit Seleniet.
Seleniet geeft toegang tot je eigen hogere leiding, het helpt om je lichtlichaam in je aardewezen te verankeren. Seleniet draagt het Akasha veld in zich. Seleniet geneest met name op energetisch niveau. 

Testkit Dragon Healing: 

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.
Kan gebruikt worden door therapeuten of voor persoonlijk gebruikpranarom In de testkit zitten alle frequenties van de Dragon Healing lijn en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit met je eigen lichaam:

Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht.
Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?"
Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan.
Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?"
Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

Je kunt de olie in de buisjes natuurlijk gebruiken, maar daarvoor is de testset niet bedoeld.
Je kunt zonder het flesje te openen gebruik maken van de energie door het buisje bij je te dragen.


Dit zit er in de testkit:

RODE DRAAK Draagt de eigenschappen van vuur in zich, vrouwelijke sensualiteit, creativiteit en activiteit. Zet je aan en laat het licht op de schaduw schijnen. Lost innerlijke beperkingen op. Helpt je om je niet te laten onderdrukken. In contact te zijn met je onderbuik en de verlangens van het hart na te volgen.
GELE DRAAK Is de draak van plezier en vreugde, laat je de lichtvoetige kant van het leven zien. Ook het overvloed principe laat hij je ervaren. Er is genoeg, jij bent genoeg, Goed bij innerlijk kind kwesties.
PAARSE DRAAK Helpt je om jezelf te vergeven en liefdevol met jezelf om te gaan. Laat gevoelens van schuld en zelfvernietiging los. Hij helpt je om je hart geopend te houden ook al ben je gekwetst. Voel compassie en mededogen.
GROENE DRAAK verbind je met de kracht van moeder aarde, zij zal je helpen met persoonlijke groei. Bij verwondingen op allerlei gebied die te maken hebben met het 'leven'.
TURQUOISE DRAAK Sta in je eigen kracht, je hebt het niet nodig om bevestigd te worden. Je zult minder snel het gevoel hebben dat je wordt aangevallen. Je kan hierdoor beter in je eigen kracht blijven staan.
WITTE DRAAK De energie van de wit/kristallijne draak is zeer sereen en brengt ons in contact met de eindeloosheid van het bestaan. De taak van de witte draak is om de mens in contact te brengen met zijn goddelijke essentie.
INDIGO DRAAK De energie van indigo draak helpt om innerlijke onvrede afkomstig uit het afgescheiden zijn van je eigen licht aan de oppervlakte te brengen en te transformeren. Indigo draak helpt je om alle aspecten van het mens-zijn onder ogen te komen en te aanvaarden.


 
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.


Prijzen kan je terugvinden op de webshop

Bron van deze informatie: De Groene Linde.

 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005