Aurasprays & geurfrequenties: MystiekauraspraysDe onzichtbare kracht van de natuur 

100% natuurzuiver handgemaakte, helende geurfrequenties.


aurasprays Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt, weer in balans worden gebracht.


Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen, geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.Welke geurfrequentie voor welke klacht: klik hier voor een overzicht  


Prijzen kan je terugvinden op de webshop
Alle soorten geurfrequenties per thema: klik hier voor een overzicht  
Mystiek aurasprays


Dolfijnen bewustzijn: 

pranaromDolfijnbewustzijn laat je verbinden met de energie van de dolfijnen.


Ingrediënten van deze helende geur: Bergamot, Jeneverbes, Marjolein, Cananga en Kummel.

Dolfijn bewustzijn laat je de energie van de dolfijnen ervaren. Ze maakt vrolijk en speels en is een zeer geschikte spray voor kinderen en mensen met een geestelijke beperking.
Ze maakt rustig en ontspant en is daarom heel fijn om te gebruiken in de snoezelkamer van instellingen, maar ook om lekker te snoezelen met je kind.

Mensen die zich aangetrokken voelen door dolfijnen en zicht willen verbinden hun energie kunnen deze olie gebruiken om het verbinden te vergemakkelijken en te versterken.

Walvis Bewustzijn: 

pranarom

Walvis Bewustzijn heeft als essentie Universeel bewustzijn, verruimend en oprichtend. Je maakt verbinding met de oude kennis uit vroegere tijden.Ingrediënten: Rozemarijn, Patchouli, Mirre, Chempaka, Rozenhout, Kaneel.

Walvis bewustzijn geeft een verruimende energie, meer universeel bewustzijn en openheid.
Je komt in aanraking met je oude kennis uit vroegere tijden, het kan je tijdelijk een gevoel van verdriet geven omdat deze herinnering veel mooier is dan de wereld waar je nu in leeft.
Je komt tot leven en je zult tintelingen voelen. Het Walvis bewustzijn werkt zeer aardend.
Het geeft vrolijkheid en uitbundigheid om je het gevoel te geven van: Maak je niet druk.
Bijbehorende kleur: Alle tinten oceaanblauw.Eenheidsbewustzijn: 

pranaromEenheidsbewustzijn, in deze tijd is het belangrijk om te beseffen dat we met alles dat er is zijn verbonden, mens, dier, plant en steen.


Ingrediënten van deze helende geur: Neroli, Citroen, Palmarosa, Marjolein en Nardus.

In deze tijd is het belangrijk om te beseffen dat we met alles dat er is zijn verbonden. Mens, dier, plant en steen.
In de tijd waar we nu in leven wordt het systeem wat we gewend zijn overhoop gegooid.
Denk aan het midden oosten, de crisis en de verwarring die we allemaal ervaren. Door je niet te verbinden met de onrust en de angst kun je los komen van deze transformerende chaos.

Zoek de rust in jezelf en maak verbinding met de eenheid en de liefde.
Eenheidsbewustzijn is een geur die je zal helpen om innerlijke rust te vinden en het eenheidsbewustzijn te ervaren.
Eenhoornbewustzijn: 

pranaromEenhoornbewustzijn, vooral kinderen van deze tijd hebben behoefte aan deze geurfrequentie, zij verspreiden het licht op aarde.

De eenhoorn is een geurfrequentie die ik in opdracht van een klant hebt gemaakt. Dit is de tekst die zij mij gaf om mee te werken. Bedankt Corrie voor de inspiratie en voor het gebruik van je tekst.

Ingrediënten van deze helende geur: Den, Rozemarijn, Bergamot, Patchouli, Dille, Petitgrain.

De betekenis vanuit de Eenhoorn:
Heling van de aarde met Licht: ook vanuit onszelf.

Het licht is geïntegreerd in alles en iedereen.
Ontmoet elkaar in Liefde en Licht was de boodschap van moeder en kind.

De Eenhoorns zij de Engelen van Atlantis en hoe vaker wij ons met hen verbinden, des te meer Licht komt er op de Aarde en worden wij steeds krachtiger. We worden niet geboren met Eenhoorn energie. Deze komt in ons en trekt zich terug en komt terug als we ons verbinden met de Eenhoorn.
Hoe vaker die verbinding plaats vindt, des te meer Eenhoorn energie. 
De energie van de Eenhoorn is vrouwelijk en het is de bedoeling dat de energie terugkeert op de aarde. Dit in tegenstelling tot de ratio, die teveel overheerst. 

De Eenhoorns brengen de vrouwelijke energie terug; de intuïtie, de liefde, de warmte etc.

D¡t is de reden, dat ik je vraag om een spray met de energie van de Eenhoorn te creëren, zodat zoveel mogelijk mensen zich er in deze nieuwe tijd mee kunnen verbinden en het Licht over onze Moeder Aarde kunnen verspreiden.

 
Phoenix: 

pranarom

Her-reis! 


Deze helende geurfrequentie bevat: Pepermunt, Patchouli, Ylang Ylang, Salie en Peper.

De Phoenix is een mythisch wezen in de vorm van een vogel. De Phoenix verbrand en her-reist weer uit zijn eigen as. Dit kun jij ook! Het leven is met fasen lastig en gebeurtenissen kunnen je op wrede manier van je voeten vegen. Je zit dan "rock bottum".

Je kunt daar blijven zitten maar je kunt ook de keuze maken om jezelf weer 'opnieuw te laten her-reizen'.
Als een nieuw mens en alles wat je geleerd hebt tijdens deze fase. Je hebt geleerd over jezelf en over al het andere en je bent gegroeid!
Je kunt vanaf een afstand makkelijk zien wat de periode waar je vandaan komt je heeft gebracht.

Ook al zal het met vallen en opstaan gaan, je kunt her-reizen uit de as van je verleden en weer gelukkig worden en genieten van al het mooie wat het leven je ook te bieden heeft.


Elfen: 

pranaromElfen bewustzijn brengt je in contact met de natuur en opent je ogen voor de andere dimensies van de natuur.


Ingrediënten van deze helende geur: Den, Palmarosa, Petitgrain, citroen, Vetiver, Patchouli, Bergamot.

Elfen bewustzijn brengt je weer in contact met je eigen natuur en de natuur om je heen en laat oude herinneringen wakker worden over de ijle (niet zichtbare) wereld. 
Het verruimt je eigen zicht op de dingen en de natuur. Het versterkt je innerlijke natuurlijke kracht. 
Bijbehorende kleur is mosgroen en de kleuren van een bloemenweide. De geur is mossig maar ook bloemig, precies zoals jij je voor stelt waar en hoe de elfen wonen.

Hoger Hart: 

pranaromHoger Hart bewustzijn transformeert de hartsenergie op een milde manier van IK naar WIJ.


Ingrediënten van deze helende geur: Kaneel, Jasmijn, Neroli, Sandelhout Oost, Lavendel, Lavendin, Vanille.

De transformatie van de energie gaat met een rap tempo en de energie frequenties van ons hele energetische systeem schud ons door elkaar. Ik heb gemerkt als je vast blijft houden aan de oude energie er allerlei mogelijkheden worden gecreëerd waardoor je wordt uitgedaagd om de stap naar transformatie te maken. Het Hoger Hartchakra is een nieuwe werkelijkheid waarin we over stappen van het IK gevoel naar de WIJ benadering.
Door angst is het voor veel mensen lastig om deze stap te maken. In vlagen zal de intentie van het Hoger Hartchkara worden gevoeld. Je kunt dan merken dat het leven Lichter wordt, de uitdagingen worden niet als langdurig lijden beleefd.

Ben je je ervan bewust dat het voor jou lastig is om de overstap je maken naar een leven in het Hoger Hartchakra laat je dan helpen door de heerlijke geur van Hoger Hart bewustzijn. De spray zet je op de grond en neemt je daarna mee naar grote hoogte, vervolgens wordt je een warm gevoel waar in je hartgebied. Een kippenvel bezorgende ervaring!Inner light: 

pranaromInner light, laat je innerlijke licht ontvlammen!


Deze helende geurfrequentie bevat: Jeneverbes, Rozemarijn, Mandarijn, Palo santo, Kalmoes, Rozenhout, Tolubalsem, Japanse Munt.

Het innelijke licht wat iedereen in zich draagt, bij de een heel krachtig en bij de ander wat minder of bijna niet. Deze geurfrequentie is speciaal gemaakt om makkelijk in contact te komen met ons innelijke licht. We zijn allemaal lichtwezens, niemand uitgezonderd. Met dit innelijke licht zijn we met elkaar verbonden en zijn we verbonden met onze Bron.

Om je te helpen beseffen dat je er toe doet, dat je het waard bent om vanuit die bron je leven te creëren. Je warm en welkom te voelen en vanuit dit licht anderen te benaderen. Schuldgevoel, ergenis, gebrek aan zelfvertrouwen, ongeïnspireerd zijn, gebrek aan eigen liefde, dit zijn zo maar een paar persoonlijke aspecten waar je tegen aan kunt lopen. Deze kun je los laten door aan jezelf te werken en je iedere keer weer te beseffen dat jij ook een lichtje bent. Gebruik deze spray om je te ondersteuning in dit proces.

Merlijn auraspray:  

pranaromMerlijn bewustzijn staat voor eigen-wijsheid

Ingrediënten: Marjolein, Dille, Rozemarijn, Lavendin, Geranium, Petitgrain, Kummel.

Door de invloeden van je omgeving kan je verdwaald en van je pad raken. Meningen van je directe omgeven kunnen je afhouden van wat je werkelijk wilt (als je dat al weet). Angst wordt over je heen gegoten bij ieder nieuwsbericht en ieder liedje dat je hoort. Wij kunnen niet zonder onze liefde, het is zo moeilijk om je dromen waar te maken.

Mijn mening is als je echt naar je zelf durft te luisteren en kunt voelen waar je blij van wordt dan zal je ieder ons van positieve energie je dromen vorm geven. Luister wat er in je opwelt als je aan het creëren bent. Luister naar meningen van een ander maar laat je er niet door meeslepen. Durf te luisteren naar je Eigen-Wijsheid.


Nostradamus: 

pranarom

Deze geurfrequentie help je, net zoals Nostradamus, toegang te krijgen tot de bron.


Ingrediënten van deze helende geur: Bergamot FCF, Patchouli, Laurier, Arve den, Afrikaantje, Wierook


Nostradamus heeft toegang gehad tot de bron waar hij al zijn voorspellingen uit heeft gedaan.
Om je te verbinden met de bron kun je de hulp inroepen van Nostradamus. De spray kan je inzetten om tijdens meditaties informatie over jouw leven en jouw toekomst uit de bron te downloaden.
Door je te verbinden met de aarde en je open te stellen met de kosmos en stil te zijn kun je tot informatie komen die je verder helpen in je leven.

Pleiadisch bewustzijn: 

pranarom

Het Pleiadisch bewustzijn draait om verbonden zijn met God en stimuleert liefde, harmonie en eenheidsbewustzijn.


Ingrediënten van deze helende geur:Pompelmoes, Rozemarijn, Bergamot, Jeneverbes, Kardamon.

Essentie: Liefde en harmonie.

De Pleiaden uit de Griekse mythologie, ook wel bekend als de zeven zusters, vormen een sterrengroep aan de hemel die met het blote oog vanuit Nederland in de wintermaanden aan de oostelijke hemel in het sterrenbeeld Stier te zien is.

Het Pleiadisch bewustzijn draait om verbonden zijn met God/Al, de Schepper van Alles en stimuleert liefde, harmonie en eenheidsbewustzijn in het vertrouwen gemakkelijk met de stroom mee te kunnen stromen en zich daarop af te stemmen. Het stimuleert je communicatieve vermogens en helpt om in je kracht te staan en je eigen waarheid te voelen en uit te drukken. Het leert je innerlijke bron van waarheid aan te boren en helpt je de waarheid ook uit te dragen. De energie werkt op het 5de chakra, je keelchakra. De kleur die deze energie uitzendt is blauw violet. De geur is hemels en fijn.


Pyramid Power: 

pranarom

Pyramid Power zet je stevig in je fundament en zorgt voor een optimale gronding en verbind je tegelijkertijd vanuit je kruinchakra met de cosmos.Ingrediënten van deze helende geur: Rozenhout, Chempaka, Vetiver, Kruidnagel, Lavendel, Elemi, Rozemarijn.


Deze spray is heerlijk van geur en zal je krachtig en soms iets hard op de grond zetten. Je houd echter wel je verbinding met de bron doordat je kruinchakra wordt open gezet en de stroom op gang komt.
Door de goede gronding zal je hele wezen tot worden verbonden met alles dat er is.
Een unieke ervaring, kriebbels op je kruin en een krachtige stroom vanuit de aarde. Deze verbinden zich met elkaar in het hartcentrum.


Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.


Prijzen kan je terugvinden op de webshopBron van deze informatie: De Groene Linde.
 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005