Aurasprays & geurfrequenties: PlanetenauraspraysDe onzichtbare kracht van de natuur 

100% natuurzuiver handgemaakte, helende geurfrequenties.


aurasprays Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt, weer in balans worden gebracht.


Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen, geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.Welke geurfrequentie voor welke klacht: klik hier voor een overzicht  


Prijzen kan je terugvinden op de webshopAlle soorten geurfrequenties per thema: klik hier voor een overzicht  
Planeten auraspraysJupiter:  

pranaromJupiter staat voor vertrouwen in het leven.


Ingrediënten: Jojoba olie, Jeneverbes, Pinie, Salie, Gember en Tolubalsem.
Bevat de kristal: Hematiet en Rookkwarts
Behandeld met stemvork: Jupiter 183,58
Bekrachtigen: Ik denk

Jupiter staat voor het vertrouwen in het leven, het geloof in de zin ervan, voor je idealen en waarden en voor het zoeken naar en
het vinden van je persoonlijke levenszin. Hij staat verder voor alle groeikrachten die je leven nieuwe impulsen geeft, de bloei,
het geluk en de welstand bevorderen en vooral voor de ontplooiing van je persoonlijkheid en het verbreden van je horizon.
Bij alles wat Jupiter in de horoscoop beïnvloedt, voel je je rijk.
Hij betekent verder waardigheid, wijsheid, geloof, hoop, moraal, genade, overtuigingen, optimisme, vertrouwen, welstand, rijkdom en groei, succes, toekomst, grootmoedigheid, expansie, gerechtigheid, eerbied, goedheid, welwillendheid en volheid.


Maan:

pranaromDe Maan staat voor het moederlijke en het vrouwelijke.


Ingrediënten: Teunisbloem olie, Arve Den, Bergamot Reggio, Ravensera en Eikenmos.
Bevat de kristal: Maansteen
Behandeld met stemvork: Maan 210,40 Hz en Zilver 376 Hz
Bekrachtigen: Ik voel

De Maan staat voor je gemoed, je gevoelens, je onbewuste en instinctieve reacties. De positie van de Maan toont waaraan je grote behoefte voelt, waar je spontaan op afgaat en wat je instinctief verafschuwt en vermijd.
Verder staat de Maan voor je contactvermogen, je verlangen naar nabijheid en geborgenheid, je thuis, hoe je woont, je verbondenheid met de geboortestreek of vaderland, herinneringen, typische kindertijdervaringen en de behoefte aan emotionele zekerheid.

Samen met Venus symboliseert de Maan het vrouwelijke principe. Daarbij staat de Maan voor het moederlijke vrouwelijke en is tevens je instelling tegenover de eigen moeder, vervangende moeders.Mars:

pranaromMars staat voor wilskracht en doorzettingsvermogen.


Ingrediënten: Black Seed, Palmarosa, Patchouli, Peper zwart, Kummel en Mirre
Bevat de kristal: Granaat
Behandeld met stemvork: Zon 144.72 Hz
Bekrachtigen: Ik sta - Ik ga

Mars staat voor je wilskracht en veroveringsdrang, voor onverzettelijkheid en doorzettingsvermogen, voor de energie waarmee je tegen de weerstanden in je leven vecht en je in de wereld presenteert en handhaaft.
Hij staat voor rechtlijnig handelen, de mate van besluitvaardigheid, je bereidheid om conflicten aan te gaan en risico's te lopen.
In alle confrontaties belichaamd Mars de energie waarmee je vecht en de wijze waarop je dat doet. Mars staat voor agressie en problemen met agressie en niet in de laatste plaats voor seksuele energie, voor driften, gedrevenheid en passie.
Samen met de Zon staat Mars voor het mannelijke principe, waarbij Mars het jeugdige aspect, de minnaar en het heethoofd vertegenwoordigt.


Mercurius:

pranarom Mercurius staat voor communicatie en mentale beweegelijkheid.


Ingrediënten: Kamille maceraat, Kruizemunt,Patchouli, Kamille Blauw, Manuka, Palo Santo en Lavendel
Bevat de kristal: Citrien en Amber
Behandeld met stemvork: Mercurius 142.27 Hz
Bekrachtigen: Stem en Keelchakra, Ik Spreek.

Mercurius staat voor verstand en intellect, combinatievermogen, taal, communicatie, bemiddeling, overdracht, tactiek, bedrevenheid, mentale beweeglijkheid, oriëntatievermogen, analytisch en logisch denken, de wijze waarop je oordeelt en beslist.
Mercurius is de bemiddelaar tussen het bewustzijn en het onbewuste, je denkvermogen zorgt ervoor dat je de beelden van het onbewuste bijv. in dromen kunt herkennen en begrijpen. De taal expressie, nieuwsgierigheid weetgierigheid en de wil, ijver en capaciteit om te leren.Neptunus:

pranaromNeptunus staat voor buitenzintuigelijk waarnemen.


Ingrediënten: Jojoba olie, Lavendel, Mandarijn, Chempaka, Zilverspar en Kaneel
Bevat de kristal: Turquiose
Behandeld met stemvork: Neptunus 211,44
Bekrachtigen: Fijnstoffelijk waarnemen

Neptunus staat voor het grenzenopheffende principe. Hij staat voor je kosmische antenne waarmee je het buitenzintuiglijke en fijnstoffelijke oppikt en die je in staat stelt verborgen samenhangen, toekomstige trends en andere ontwikkelingen aan te voelen. Het verlangen om boven het alledaagse bewustzijn uit te stijgen en het hoogste waar te nemen.
Daarbij betreft het eigenlijke streven van Neptunus naar het spirituele. De doorlatendheid van Neptunus geeft soms hypersensitiviteit en verzwakking van het lichaam tot gevolg.Pluto: 

pranaromPluto staat voor diepe veranderingen.

Ingrediënten: Teunisbloem olie, Kamfer, Eucalyptus, Sinaasappel, Mirre, Wierook en Duizendblad
Bevat de kristal: Quantum Quatro
Behandeld met stemvork: Pluto 140,25
Bekrachtigen: Diepe veranderingen

Pluto is confronterend, onontkoombaar en machtig. Pluto kan dwingend zijn, als je niet mee gaat met de transformatie die hij wil. Werk je mee? Dan is hij de meest krachtige partner die je je kunt wensen. Pluto staat voor de kracht van de diepste verandering (transformatie), de rijkdom der diepten en de oerkrachten die alle morele waarden transformeren. Pluto-ervaringen hebben altijd met macht en onmacht, met afhankelijkheid en psychische verstrikkingen te maken. 

Pluto is een kracht en manifesteert zich als een drang en een angst. Het is een drang omdat de kracht zijn vorm moet vinden en Pluto is een angst omdat de consequenties van de drang te groot zijn om onder ogen te zien. De Plutonische kracht is 'to big to handle'. Een irrationele zielenangst die je ervaart als je omgeving het kosmische principe niet begrijpt. Het irrationele komt aan het licht als je de vraag stelt: Waar ben je eigenlijk zo bang voor? De angsten van Pluto zijn niet te verwoorden of te verklaren.

Pluto is een onzichtbare kracht die de mens ertoe aanzet om nare situaties uit vorige levens weer op te zoeken. De kosmische bedoeling is om daar tijdens het kraken van Pluto uit te breken. Door weer in een zo'n situatie terecht te komen leert de ziel om het dit keer wel goed te doen. Dan hoef je in volgende levens niet meer zo bang te zijn omdat je dat soort situaties hebt leren hanteren.

Saturnus: 

pranaromSaturnus is de planeet die structuur brengt en alles weghaalt wat overbodig is.


Ingrediënten: Sesamolie, Petitgrain, Palmaros, Vanille, Kardamon, Smeerwortsel, Bacilicum en Bay st Thomas
Bevat de kristal: Labadoriet
Behandeld met stemvork: Saturnus 147,85 Hz
Bekrachtigen: Ik ben

Saturnus is de planeet die structuur brengt en alles weghaalt wat overbodig is. Soberheid en tijd zijn ook begrippen die bij deze planeet horen.
Hij staat voor vastheid en begrenzing. Zodoende betekent hij houvast, stabiliteit, volharding en consequentheid. Hij representeert je afgrenzingvermogen, anderzijds ook de grenzen die je als onaangenaam ervaart, die verhinderen dat je je verlangens vervult. Saturnus is de heer van de tijd, die ervoor zorgt dat aan alles ooit een einde komt.
Hij staat voor alle vormen van scheiding en afscheid. Als de heer van het grote zwijgen betekent hij ook teruggetrokkenheid, die je als een pijnlijk in de steek gelaten zijn kunt ervaren of als innerlijk bezinning in alle stilte.
Saturnus betekent verder geweten, vorm, structuur, verdichting, concentratie, kristallisatie, verplichting, vertraging, recht, wet en orde.

Uranus :

pranaromUranus staat voor vrijheid en gelijkheid.


Ingrediënten: Black Seed olie, Bergamot FCF, Patchouli, Arve Den, Afrikaantje en Wierook
Bevat de kristal: Zwarte Toermalijn
Behandeld met stemvork: Zon 207,36 Hz
Bekrachtigen: Medeschepper zijn

Uranus staat voor het ideaal van de Franse revolutie: voor vrijheid, gelijkheid en broederschap. Hij belichaamd het originele in je, je streven naar onafhankelijkheid en individuele vrijheid. De planeet geldt als grote bevrijder. Uranus representeert verrassende veranderingen, gedachteflitsen en plotselinge ommekeer.

Venus: 

pranaromVenus staat voor liefde, gevoel en harmonie.Ingrediënten:
Bevat de kristal:
Behandeld met stemvork: Venus
Bekrachtigen:

Venus staat voor liefde, gevoel, harmonie, je vermogen tot geven en nemen, vriendschap en partnerrelatie.
Als belichaming van de erotiek betekent ze ook verleiding, het vermogen om je over te geven, begeerte, verlangen naar vereniging, verbinding en versmelting.
Ze staat voor schoonheidsbeleving en kunstzinnige interesse en talenten, anderzijds voor smaak en het zinnelijk genot, dat we d.m.v. horen, ruiken, voelen, proeven en zien ervaren.Zon: 

pranaromDe Zon staat voor de vader, het mannelijke principe.


Ingrediënten: Calendula olie, Rozemarijn, Bloedsinaasappel, Dille, Laurier en Amber.
Bevat de kristal: Amber en Zonnesteen
Behandeld met stemvork: Zon 126.22 Hz en Goud 316 Hz
Bekrachtigen: Hart en Hart chakra, IK Kracht, het IK.

De Zon staat voor je wezen, je centrale verlangen, het gebied en de wijze van je persoonlijkheidsontplooiing. Hij symboliseert je weg en je doel, datgene waar het voor jouw in wezen om gaat. Hij staat voor levenskracht, zelfontplooiing, moed, bewustzijn, wil, optimisme, sprankelende vitaliteit.Samen met Mars vormt de Zon het mannelijke principe. Daarbij staat de Zon voor het vaderlijk mannelijke principe en is tevens je instelling tegenover de eigen vader, vervangende vaders en autoriteiten.
 

Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.


Bron: De Groene Linde


 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005